Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 15 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez en Ben Affleck zetten matchende tattoos en Instagram gaat los

De Instagram-caption van Jennifer Lopez sprak luid en duidelijk: commitment. Zij en Ben Affleck komen na de ‘grammys-ruzie’ weer positief in beeld, nadat Jennifer Lopez een foto van een tattoo laat zien op Instagram. En ja, die is vers van de pers.

Commitment is sexy.

Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben ups en downs

Het stel wat afgelopen juli het ja-woord aan elkaar gaf was vorige week ook al volop in het nieuws, toen Ben Afflecks gezicht tijdens de Grammys totaal niet rozengeur en maneschijn uitstraalde. Ondanks dat de show een groot succes was, bleek hij het toch niet zo erg naar zijn zin te hebben. Nadat hij en Jennifer Lopez daar het hele internet mee overgingen en de memes maar bleven komen, zijn ze nu opnieuw in het nieuws. Dit keer echter wel op een iets positievere noot.

De liefde vieren op Valentijn

Jennifer Lopez plaatste op Valentijnsdag een foto van een kersverse tattoo, die zij samen met Ben Affleck zette. De caption luidt: “Commitment. Happy Valentine’s Day my love”, waaronder de hashtags #CommitmentIsSexy, #ThisIsUsThen, #ThisIsUsNow en #ThisIsMeNow staan. Een duidelijke boodschap voor de wereld: they’re happy. Nadat hun wegen jaren geleden zijn gescheiden, hebben ze elkaar weer gevonden en dit keer zijn ze niet van plan elkaar nog eens los te laten.

Matchende Tattoos

De tattoos zijn niet exact hetzelfde, maar komen wel op hetzelfde neer: toewijding aan elkaar. Zowel het infinity teken als elkaars voorletters zijn in de designs geïncorporeerd. Now, that’s commitment. Jennifer Lopez spreekt luid en duidelijk tegen haar 234 miljoen volgers dat toewijding sexy is.

Volgers gaan los in de comments

De Instagram-post heeft veel reacties gekregen. Zo reageerde een volger: “All that money between the two of them and they couldn’t find a decent tattoo artist? Damn shame loll”. Er zijn meer volgers die de commitment tattoos van Jennifer Lopez en Ben Affleck niet al te serieus nemen. Zo antwoordde een volger: “trying suuuuuper hard to convince us”, en een andere volger wist alleen maar “Nooooooooooooo” te reageren.

Toch zijn er ook veel mensen die het Hollywood stel in volle glorie supporten. Zo reageerde iemand: “True Love”, en andere volger antwoordde: “This is that 90s-2000s kind of love and I’m here for it”.

It’s official! Emma Chamberlain bevestigt haar relatie met deze muzikant

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.