Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 13 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Jennifer Lopez droeg een iconisch Spice Girls-kapsel uit de jaren 90

De jaren negentig zijn weer volledig terug in het straatbeeld. Van buckethats op TikTok tot de terugkeer van de kleine schoudertas (waar je telefoon niet eens in past). Met een jaar als 2020 verlangen we allemaal terug naar de makkelijke nineties, toen de Spice Girls hot waren. Niet alleen wij – ook Jennifer Lopez – verlangt terug naar de jaren negentig.

J.Lo heeft namelijk een iconisch Spice Girls-kapsel gekozen voor haar meest recente look.

Jennifer Lopez met Spice Girls-kapsel

Het is geen geheim meer dat Jennifer Lopez letterlijk ieder kapsel kan hebben. Inmiddels heeft ze elk iconisch kapsel al gehad, van het bombshell-haar van Pamela Anderson tot de rechte Aaliyah-bob: you name it en Jennifer heeft het gehad.

Voor haar nieuwste look ging Chris Appleton (haar vaste hairstylist) voor een ander iconisch kapsel: space buns. Ja, het kapsel dat we van Baby en Scary uit de Spice Girls kennen. Het kapsel maakt een comeback, met een moderne twist. En wie kan dat beter hebben dan Jennifer Lopez? Ze is sinds de nineties geen jaar ouder geworden.

Space Buns

Chris Appleton, de vaste hairstylist van onder anderen Jennifer Lopez en Kim Kardashian, staat bekend om zijn prachtige creaties. Hij maakt het kapsel bij J.Lo door het haar in tweeën te delen, te stijlen en het achter de oren te stoppen. De knotjes komen verder naar achteren op het hoofd. Wij zijn obsessed.

Maak het af met een mooie smokey-eye en je gaat helemaal voor de look van Jennifer Lopez. En zelfs met een badjas aan (want: working from home), zie je er gewoon goed uit voor je Zoom-meetings. Jennifer doet het wel even voor. Dus heb je geen zin in al dat haar voor je gezicht maar wil je wel goed voor de dag komen? Space buns zijn je go-to kapsel. Of je belt natuurlijk Chris Appleton even op.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG – Jennifer Lopez droeg een iconisch Spice Girls-kapsel uit de jaren 90
Sluiten