Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 24 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Obsessed – Jennifer Lopez ziet er weer fabulous uit met haar nieuwe kapsel

Wie het over Jennifer Lopez heeft, heeft het over ongekende schoonheid. Met of zonder make-up, in joggingpak of galajurk. En als J.Lo een nieuw kapsel heeft, dan rennen we het liefst zo snel mogelijk naar de kapper voor onze volgende afspraak. Goed nieuws: Jennifer heeft weer een nieuw kapsel en wij zijn – lichtelijk – obsessed.

Chris Appleton, de vaste hairstylist van onder anderen J.Lo en Kim Kardashian, staat bekend om zijn prachtige creaties.

Nieuw kapsel van Jennifer Lopez

Chris werkt al jaren met Jennifer Lopez en verzorgde haar meest iconische haarstijlen tot nu toe. Zo voorzag hij haar in augustus nog van een 90’s bombshell look en is het nu alweer tijd voor een nieuw kapsel. Deze keer ging Chris voor een totaal andere stijl, namelijk een korte, wavy bob met volume waar wij alleen van kunnen dromen. Toch lijkt het juist door het volume op een pruik.

Of het een pruik is of niet, een ding weten we zeker: J.Lo kan het nieuwe kapsel (hoe kan het ook anders) prima hebben. Bij het kapsel poseert Jennifer in een zwarte corset met chunky gouden sieraden en een fabulous smokey eye (die is dan weer te danken aan haar make-up artist Scott Barnes).

Beach wavy look

Nog even over het volume in haar nieuwe kapsel, want Chris zorgde voor wat serieuze beach waves. Hij accentueerde de waves met honey highlights om het kapsel een zomerse look te geven. Kunnen wij er ook zo goed uitzien tijdens een dagje strand?

Het is namelijk niet de eerste keer dat Jennifer Lopez een beach look showt. Vorige week paradeerde ze op het strand met de mooiste messy bun die wij ooit hebben gezien. Iemand die weet wat Chris Appleton per uur vraagt? Wij houden ons namelijk maar al te graag aanbevolen voor een paar uur in zijn stoel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Obsessed – Jennifer Lopez ziet er weer fabulous uit met haar nieuwe kapsel
Sluiten