Zita Vervoort
Zita Vervoort Beauty 19 nov 2019

Jennifer Lopez ziet er (zoals altijd) fabulous uit door haar nieuwe kapsel

Onze vriendin Jennifer Lopez ziet er eigenlijk altijd goed uit. Met of zonder make-up, in joggingpak of galajurk. Ze heeft ons ook al bewezen dat verschillende kapsels haar fantastisch staan. Sinds kort rockt ze weer een ander kapsel wat haar prachtig staat.

Chris Appleton, de haarstylist van J.Lo, knipt en knapt altijd de meest prachtige kapsels bij Jennifer. Hij deelt een foto op Instagram waar haar nieuwe kapsel te zien is. Door de nieuwe ‘bob’ die ze nu heeft, krijgt ze een compleet nieuwe look.

Jennifer Lopez

We kennen Jennifer natuurlijk als de beeldschone zangeres en actrice die nooit lijkt te verouderen (hoe dan?). De performer heeft het de afgelopen tijd enorm druk gehad met allerlei klussen en op de een of andere manier heeft ze toch de tijd om nieuwe kapsels uit te proberen.

Eerder konden we haar zien met blond haar of juist met bruine lokken. Bij het kapsel wat ze hiervoor had was haar lichtblonde haar recht afgeknipt en kwam het net over de schouders (ook wel een ‘lob’). Nu de winter er echter aan komt, was het volgens haar ook tijd voor een nieuw kapsel.

Jlo – don’t be so intense – me ? #newcut

109.1k Likes, 1,497 Comments – Chris Appleton (@chrisappleton1) on Instagram: “Jlo – don’t be so intense – me ? #newcut”

De bob

Hoewel ze al een stukje eraf had laten knippen, mochten er nog wel wat centimeters af van haar. De bob komt tot ongeveer de schouders, is in laagjes geknipt en gladgestreken met een stijltang. Door vervolgens een paar waves in sommige plukken te zetten, krijgt de look meer volume.

A symmetrisch

De rechterhelft van de haarscheiding is iets langer dan de linkerhelft waardoor het a-symmetrisch wordt. Iets wat niet direct opvalt, maar wel een prachtig effect geeft. De voorste plukken van het haar zijn iets lichter gemaakt, waardoor haar gezichtsvorm perfect geaccentueerd wordt.

Was je nog op zoek naar een nieuw kapsel voor de laatste herfstmaand, maar ben je niet toe aan een drastische verandering? Probeer dan zeker deze look uit en rock ‘m net als J.Lo.

PopSugar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Jennifer Lopez ziet er (zoals altijd) fabulous uit door haar nieuwe kapsel
Sluiten