Jennifer Lopez treedt op met Shakira tijdens de halftime-show van de Super Bowl

Jongens en meisjes het lijkt erop dat onze gebeden zijn verhoord. Jennifer Lopez zal in 2020 optreden tijdens The Super Bowl Halftime Show. Ja, het gaat echt gebeuren. Dat is nog niet alles, want het gaat gebeuren samen met Shakira. Laat dit even bezinken.

Er waren al een tijdje geruchten dat J.Lo de eer zou krijgen en deze week is het nieuws eindelijk naar buiten gebracht. BRB, we moeten even een paar keer diep ademhalen.

Jennifer Lopez en Shakira

Oké, we zijn er weer. Er is geen ontkennen aan dat J.Lo een fan-tas-tisch jaar heeft gehad. Ze schittert op dit moment in de bioscoop film Hustlers. Haar acteer skills zijn zoals gewoonlijk on point en de film is nu al genomineerd voor verschillende grote prijzen. De actrice en zangeres heeft keer op keer bewezen dat ze een icoon van deze tijd is en wij vinden de show meer dan verdiend.

Going to set the world on ??? @shakira #PepsiHalftime #SuperBowlLIV @pepsi

793.8k Likes, 20.9k Comments – Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: “Going to set the world on ??? @shakira #PepsiHalftime #SuperBowlLIV @pepsi”

Daarnaast gaat ze dit avontuur dus aan samen met Shakira. Wat ons betreft is dat een hele slimme zet aangezien deze combinatie van vrouwen zorgt voor een mega show vol hitjes, moves en energie. De twee zullen optreden tijdens de 54e editie van de Super Bowl, wat de immens populaire finale van American Football-seizoen is. Het hele gebeuren vindt plaats in Miami. Wij gaan de komende vier maanden even speculeren over de mogelijke outfit van J. Lo.

Reageer op artikel:
Jennifer Lopez treedt op met Shakira tijdens de halftime-show van de Super Bowl
Sluiten