Aartie Narain
Aartie Narain Celebrity 28 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Jennifer Lopez heeft een nieuwe kapsel en ze ziet er weer fabulous uit

Het is geen geheim meer dat Jennifer Lopez letterlijk ieder kapsel kan hebben. Inmiddels heeft ze elk iconisch kapsel al gehad, van het bombshell-haar van Pamela Anderson tot de rechte Aaliyah-bob: you name it en Jennifer heeft het gehad. Ook nu heeft J.Lo weer een nieuw kapsel en wij zijn obsessed.

Als het gaat om een nieuw kapsel, is Jennifer Lopez verre van bang om nieuwe dingen te proberen – en van haar laatste transformatie zijn we echter onder de indruk.

Jennifer Lopez heeft een nieuw kapsel

Chris Appleton, de haarstylist van J.Lo, knipt en knapt altijd de meest prachtige kapsels bij Jennifer Lopez. En ook voor haar nieuwste look ging hij voor een ander iconisch kapsel. Hij deelde een paar dagen geleden en foto van de celebrity op Instagram. Op de foto is te zien dat J.Lo deze keer een Barbie-look met pastel unicorn kleuren rockt. Wij zijn obsessed.

Of het een pruik is of niet, een ding weten we zeker: Jennifer Lopez kan het nieuwe kapsel (hoe kan het ook anders) prima hebben. We gaan ervan uit dat haar nieuwe kapsel deel uitmaakt van de aankomende JLo Beauty- lanceringscampagne die de zangeres onlangs op haar socials deelde. We love it.

Een ander kapsel

Chris Appleton, de hairstylist van onder andere ook Kim Kardashian, staat bekend om zijn prachtige creaties. Hij onthulde ook een andere look van Jennifer Lopez. Op de foto zien we de zangeres met een chique blonde bob, inclusief toffe haarstencils. Onder de post schreef hij “Coming soon….. #hairart #hairstencil.”

Is dit een hint dat haarstencils deel van de beautylancering van J.Lo worden? We hope so.

Jennifer Lopez deelde ook haar nieuwe look op haar eigen Instagram Stories, samen met een teaser van haar nieuwe single In The Morning. De nieuwe single van de zangeres werd eind november uitgebracht.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG – Jennifer Lopez heeft een nieuwe kapsel en ze ziet er weer fabulous uit
Sluiten