Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 30 mrt 2018

De trailer van de Jersey Shore-reünie is er en het belooft weer een wilde rit te worden

Het is de guilty pleasure van praktisch iedere Millennial: Jersey Shore. Het zooitje ongeregeld aan de kust van New Jersey zorgde iedere keer weer voor spierpijn van het lachen. Ze komen terug en als we de trailer mogen geloven, wordt het weer fantastisch.

Jersey Shore-reünie

We hoorden een tijd terug al dat er een Jersey Shore-reünie zou komen. Toen vroegen we ons nog af of het er nog net zo wild aan toe zou gaan als tijdens de originele serie. De feestbeesten zijn allemaal een stukje ouder geworden, sommigen zijn getrouwd of hebben zelfs een kind.

Trailer Jersey Shore Family Vacation

Over een tam feestje hoeven we ons geen zorgen te maken, zo blijkt uit de trailer van de Jersey Shore-reünie. De Jersey Shore Family Vacation lijkt er weer net zo wild aan toe te gaan als dat we van het clubje Amerikaanse Italianen gewend zijn. Benieuwd? Bekijk de trailer hieronder.


Voor de liefhebber zetten we nog even wat gifjes op en rijtje, gewoon om je eraan te herinneren dat Jersey Shore simpelweg prachtige televisie was.

elite daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De trailer van de Jersey Shore-reünie is er en het belooft weer een wilde rit te worden
Sluiten