Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 22 jul 2020
Leestijd: 1 minuut

Huh? Justin Timberlake en Jessica Biel hebben in het geheim een tweede kind gekregen

Grote kans dat je niet weet wat je leest als je dit artikel voorbij hebt zien komen. Was Jessica Biel zwanger? Yup, zo blijkt. De Amerikaanse Daily Mail beweert namelijk dat de actrice (en hubby JT) haar zwangerschap geheim heeft gehouden én deze week is bevallen. Jawel. We praten je bij, dat begrijp je.

Het schijnt dat een goede vriend van het stel met de Daily Mail heeft gesproken.

Jessica Biel en Justin Timberlake krijgen tweede kind

Goed. We beginnen bij het begin. In 2017 hebben Justin Timberlake en Jessica Biel elkaar ontmoet. Inmiddels zijn ze al jaren samen (met wat tussenpauzes, in 2011 gingen de twee namelijk even uit elkaar). In 2015 is zoontje Silas Randall geboren én schijnt nu grote broer te zijn geworden.

Daily Mail – of de vriend die Daily Mail sprak – beweert dat Jessica en Justin opnieuw een zoon hebben gekregen. Hij vertelde dat de twee de zwangerschap wilden verbergen. Om die reden zijn er sinds maart al geen foto’s meer te vinden van Jessica Biel waarop haar hele lichaam is te zien. Het gaat weliswaar om een gerucht, want het stel heeft zelf nog niks bekend gemaakt.

Vreemdgaan

Hoewel Jessica Biel en Justin Timberlake al lange tijd samen zijn, ging er vorig jaar een gerucht rond dat hij vreemd zou gaan. Er dook een filmpje op waar JT niet zo nuchter leek én de hand van co-ster Alisha Wainwright vasthield.

Er werden foto’s en video’s gedeeld van het nogal intieme moment door The Sun. Binnen no-time was iedereen op de hoogte van dit voorval. En jawel, heel wat mensen waren ervan overtuigd dat de zanger vreemd aan het gaan was. Justin Timberlake besloot een uitgebreide reactie te geven. Alles erover lezen? Dat kan hier.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Huh? Justin Timberlake en Jessica Biel hebben in het geheim een tweede kind gekregen
Sluiten