Jessica Biel viel in slaap op Justin Timberlake’s verjaardag en hij filmde het

Gisteren was Justin Timberlake jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden samen met zijn vrouw Jessica Biel. De twee gingen op date, alleen bleek Jessica er maar weinig aan te vinden.

Justin Timberlake en Jessica Biel zijn al meer dan twaalf jaar stapelverliefd op elkaar. Goals. De twee gaan nog regelmatig op date, maar heel spannend blijken deze niet. Althans, als we Jessica mogen geloven. Zij viel namelijk in slaap tijdens een afspraakje op de geboortedag van haar man.

Jarige Justin Timberlake

Hottie Justin Timberlake was jarig en hij heeft alweer de 38 aangetikt. Dit liet de zanger natuurlijk niet aan zich voorbijgaan en maakte plannen voor deze speciale dag. Samen met zijn liefje Jessica ging hij op pad en er stond een leuke avond op de planning.

Goede timing

Toch bleek het wat minder spannend dan gehoopt, want Jessica viel letterlijk in slaap. De beauty was lekker aan het dromen, terwijl Justin naast haar zat. Gelukkig kon hij er wel om lachen en legde hij het moment vast.

Justin Timberlake on Instagram: “Gotta work tomorrow for my bday so wifey really going all out tonight…”

583.8k Likes, 15k Comments – Justin Timberlake (@justintimberlake) on Instagram: “Gotta work tomorrow for my bday so wifey really going all out tonight…”

Jessica was in de auto al in slaap gevallen voordat de avond nog echt moest beginnen. Volgens haar was het juist om voor te bereiden op de grote avond, een disco nap kan natuurlijk nooit kwaad. Justin moest dus even voor zichzelf zingen, maar daar had hij geen problemen mee.

Hoe de avond verder is verlopen, weten we niet. Maar de twee zullen er vast nog wel wat leuks van hebben gemaakt.

Patricia Clarkson doet een boekje open over Justin Timberlake’s dingdong

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


 

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Jessica Biel viel in slaap op Justin Timberlake’s verjaardag en hij filmde het
Sluiten