Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 2 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Jessica Simpson verft haar dochters haar en nu is het internet woest

Een nieuwe dag, een nieuwe reden voor mensen om een potje te zeiken over onderwerpen waar ze niets mee te maken hebben. Met vandaag als gast: Jessica Simpson die haar dochters haar verft.

Jessica Simpsons zevenjarige dochter, Maxwell Drew, is nogal fan van Disneys Descendants. En wat doen kinderen die ergens fan van zijn? Die zullen hemel en aarde bewegen om er exact zo uit te zien als hun favoriete personage. Daarom besloot Jessica samen met haar dochter de haarsalon te bezoeken, om Maxwell Drews lokken van een paars tintje te voorzien.

Inspired by The Descendants #901girl #MAXIDREW

133.8k Likes, 2,011 Comments – Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Instagram: “Inspired by The Descendants #901girl #MAXIDREW”

Mom shamers reageren direct

Na het plaatsen van het eindresultaat op Instagram, bleek niet iedereen blij met het feit dat Jessica haar dochter haar haar liet verven. Al snel stroomden de mom shaming comments binnen. “Isn’t she too young to have her hair dyed?
“, “So young its a shame”
en “So sad to see a child this young getting her hair dyed. She looked so much prettier with her natural golden locks. She still should be a child in every sense. That time is short.” zijn een aantal comments die binnenkwamen. Gelukkig zijn er ook een hoop mensen die het voor Jessica en haar dochter opnemen. “Do people really have to mum shame! What jess does with her children is her business. It looks great!!❤️”

Jessica Simpson heeft zelf niet gereageerd op de comments en we hopen dan ook dat ze zich er niet druk om maakt. Uiteindelijk is het maar haarverf.

Dit vind je ook interessant:
Kim Kardashian wordt gebashed omdat ze haar kind snoep geeft en UGH people

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Jessica Simpson verft haar dochters haar en nu is het internet woest
Sluiten