Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 28 nov 2020
Leestijd: 4 minuten

Jingle bells – Dit zijn de beste kerstfilms op Netflix om alvast in de stemming te komen

Hoewel het voor velen nog ver weg voelt, staat kerst alweer om de hoek. De kerstshows zijn vervroegd open, winkels hebben al kerstspullen en we beginnen langzaam in de stemming te komen (mag de boom al staan?). En wat is er beter om in de stemming te komen dan een paar heerlijke kerstfilms? Nou, niks. Eerder deelden we al alle nieuwe kerstfilms op Netflix, maar ook klassiekers zijn welkom.

Wij delen de beste kerstfilms om alvast in de stemming te komen voor een kerst die anders zal zijn dan normaal.

Beste kerstfilms

1. Let It Snow

In een klein stadje op kerstavond brengt een sneeuwstorm een ​​groep jonge mensen samen. Als je fan was van de boeken van John Green, vind je deze film geweldig.

2. The Christmas Chronicles: Part Two

Natuurlijk is het eerste deel ook een aanrader, maar het tweede deel staat net op Netflix. Goldie Hawn en Kurt Russell komen weer bij elkaar voor deze film en deze keer speelt Mrs. Claus een grotere rol.

3. The Holiday

Twee vrouwen met mannenproblemen ruilen van huis in elkaars land, waar ze allebei een lokale man ontmoeten en verliefd worden. The Holiday is een kerstfilm om van te smullen. En Jude Law trouwens ook.

4. The Princess Switch

Deze kerstfilm van Netflix is alles wat je tijdens kerst nodig hebt: romantiek, sneeuw, prinsen en prinsessen. Kijk dus.

5. The Princess Switch: Switched Again

Heb je de Princess Switch al gezien? Dan is het tweede deel perfect om te gaan kijken op Netflix. Vanessa Hudgens is terug als Duchess Margaret en Princess Stacy, maar deze keer zie je haar ook als Fiona, Margaret’s nichtje.

6. A Christmas Prince (alle delen)

Een journalist wordt op persreis gestuurd naar een niet bestaand, Oost-Europees land, om verslag te doen van een koningshuisdrama. De journalist infiltreert in het koningshuis en ontmoet een prins waar ze verliefd op wordt. Ze gaan trouwen en dan beginnen de vervolgfilms pas: The Royal Wedding en The Royal Baby.

7. Holidate

Sloane en Jackson zijn er klaar mee om single te zijn tijdens de kerstdagen, daarom worden ze elkaars date tijdens alle festiviteiten. Leuk en aardig, totdat er gevoelens in het spel komen.

8. The Knight Before Christmas

The Knight Before Christmas gaat over Sir Cole (gespeeld door Josh Whitehouse), een ridder uit het jaar 1334 uit Norwich, Engeland. Door een vreemde ketting belandt hij ineens in Bracebridge, Ohio, anno 2019. Natuurlijk wordt hij verliefd en dat verandert alles.

9. Elf

Wederom een klassieker: Elf. Will Ferrel speelt een elf van de kerstman die erachter komt dat hij eigenlijk een mens is. Hij gaat naar de bewoonde wereld in New York om zijn biologische vader te zoeken.

10. Holiday Rush

Netflix’s Holiday Rush is een verhaal over een radio-DJ die de dood van zijn vrouw te verwerken heeft. Om hiermee om te gaan, verwent hij zijn. kinderen enorm. Als hij zijn baan verliest, kan hij de luxe niet meer opbrengen en realiseert hij zich dat geluk komt van tijd spenderen met zijn familie.

11. Christmas on the Square

Ja, een film met Dolly Parton en er komen nieuwe nummers in voor. Regina Fuller is een rijke, zure vrouw die naar haar kleine geboortedorp gaat om iedereen de waarheid te vertellen. Maar dankzij liefde, gemeenschapszin en een bezoek van een engel (ja, Dolly Parton), bedenkt ze zich.

12. Operation Christmas Drop

Congresassistente Erica Miller verlaat de familie om over de Stille Oceaan te gaan reizen. Ze belandt op een luchtmachtbasis aan het strand en kan het niet goed vinden met haar gids, kapitein Andrew Jantz. Maar dan komt ze erachter dat het bedrijf van Jantz de Operation Christmas Drop uitvoert, waarbij ze cadeaus per parachute verdelen over verschillende eilanden.

Reageer op artikel:
Jingle bells – Dit zijn de beste kerstfilms op Netflix om alvast in de stemming te komen
Sluiten