Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 8 sep 2019

Harry Potter fans opgelet – J.K. Rowling plaatst een wel héél cryptische tweet

Harry Potter fans verzamelen. Deze week deelde J.K Rowling namelijk een wel heel cryptische zin op Twitter. Fans denken massaal dat er binnenkort een nieuwe film aankomt. Dit is wat we erover weten.

J.K Rowlings cryptische tweet

Een nieuwe tweet van Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling heeft fans wild laten speculeren over een nieuwe film uit het tovenaarsuniversum. “Sometimes, darkness comes from unexpected places #HarryPotter #CursedChild,” twittert de auteur, die bijna een half jaar lang geen tweets plaatste. Geheimzinnig? Wij vinden van wel.

De tekst gaat gepaard met een nieuw logo voor de Broadwayshow Harry Potter and the Cursed Child. Wat de cryptische boodschap precies inhoudt is niet duidelijk. Sommige internetforums, zoals Pottermore, melden dat het alleen gaat om een nieuwe poster voor het theaterstuk, dat ook in San Francisco, Toronto, Londen en Hamburg te zien is. Hmm, dat zou jammer zijn.

In 2017 twitterde Rowling nog dat er “absoluut GEEN waarheid” zat in geruchten die toen de ronde deden over een mogelijke film over de Broadwayshow die in 2016 op de planken kwam. Of het nu dan niet toch tot een nieuwe reeks Harry Potter-films komt is afwachten. To be continued

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

ANP/NSMBL

Reageer op artikel:
Harry Potter fans opgelet – J.K. Rowling plaatst een wel héél cryptische tweet
Sluiten