Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 15 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Prachtig – John Legend draagt zijn emotionele Billboard Awards optreden op aan Chrissy Teigen

Op 30 september kwam het treurige nieuws naar buiten dat het kindje van Chrissy Teigen en John Legend vlak na de bevalling overleed, omdat er tijdens de zwangerschap wat complicaties waren. Je kindje verliezen is hartverscheurend en precies daarom droeg John Legend gisteren zijn Billboard Awards optreden op aan zijn dappere vrouw. En ja, dat is emotioneel.

De afgelopen weken heeft het stel rust genomen. Ze verschenen amper in het openbaar of op social media, want ze wilden zich na deze heftige gebeurtenis op hun gezin richten. Wij geven ze groot gelijk.

Het derde kindje van John Legend en Chrissy Teigen overleed vlak na de bevalling

Na twee prachtige kinderen op de wereld te hebben gezet, ging het stel voor een derde. Lang leek het voor Chrissy en John een gelukkige zwangerschap, totdat Chrissy in het ziekenhuis werd opgenomen vanwege hevige bloedingen.

Er was een paar dagen voor de bevalling al een bloedprop gevonden, waardoor het lang duurde voordat de doktoren de hartslag van de baby hoorden. Chrissy liet weten dat ze toen al in flinke spanning zaten. Vlak na de bevallig bleek helaas dat het kindje te zwak was om de complicaties van de bevalling aan te kunnen en overleed kort daarna.

Chrissy en John deelde het tragische nieuws via een hartverscheurend Instagram-bericht. Wij hielden het niet droog.

John draagt zijn emotionele Billboard Awards optreden op aan zijn vrouw, Chrissy

Nu is alles wat John uit zijn gouden keeltje krijgt al prachtig en slightly emotioneel, toch wist hij ons met dit optreden allemaal te extra raken. Hij zong tijdens de Billboard Awards zijn nummer ‘Never Break‘ en begon zijn optreden met een simpele, gemeende ‘This is for Chrissy‘. Ja hoor, daar gaan de tranen.

Op Twitter ging het los na dit optreden, blijkbaar waren wij niet de enigen die bijna verdronken in onze tranen.

Glamour USA

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Prachtig – John Legend draagt zijn emotionele Billboard Awards optreden op aan Chrissy Teigen
Sluiten