John Legend lanceert een kerstalbum en hij is al heel snel te beluisteren

Hoewel de winter ├╝berhaupt nog niet eens is begonnen, kan onze kerst nu al niet meer kapot. John Legend lanceert namelijk een kerstalbum. En het belooft een mooie te worden.

John Legend lanceert een kerstalbum

Gisteren maakte de zanger via een video op zijn Twitteraccount bekend dat hij bezig is met een kerstalbum. In de video zien we John met zijn gezin een kerstboom optuigen en horen we al een deel van een nummer. Verder vertelt hij dat het album bestaat uit acht klassieke kerstnummers, zoals Have Yourself a Merry Little Christmas en What Christmas Means to Me, en daarnaast zes nieuwe nummers. En alsof dat nog niet genoeg is, gooit hij er ook nog even een tour achteraan. Waarschijnlijk komt hij helaas niet naar Nederland, but a girl can dream, right?

John Legend on Twitter

This winter, get ready for A Legendary Christmas! I have a brand new Christmas album coming out accompanied by #ALegendaryChristmas Tour! Sign up for pre-sale TODAY only and pre-sale begins tomorrow at 10AM local time. Full dates & sign up for pre-sale on https://t.co/MZfQeI5fx4 https://t.co/WUtaF9eoyd

Wanneer komt het album uit?

Het album zal – hoe kan het ook anders – A Legendary Christmas gaan heten en zal eerder beschikbaar zijn dan je misschien verwacht. Al vanaf 26 oktober ligt hij namelijk in de winkel. We nemen aan dat dat wel op tijd moet zijn om een beetje in de kerstsferen te komen. Wij kunnen nu al niet wachten.

Je kunt dit jaar een magische kerst beleven in Zweinstein

Complex

Reageer op artikel:
John Legend lanceert een kerstalbum en hij is al heel snel te beluisteren
Sluiten