Johnny Depp krijgt grote rol in Fantastic Beasts en fans zijn écht niet blij

Fans van het Harry Potter universum staan te trappelen tot op 18 november Fantastic Beasts and Where to Find Them uitkomt, en het leek erop dat niets hun ervaring kon verpesten. Tot nu, dan.

Deadline kondigde aan dat Johnny Depp een rol krijgt in de wereld van Fantastic Beasts. Hij krijgt een kleine cameo in het eerste deel, maar in het vervolg zal hij een hoofdrolspeler zijn.

Er zijn een hoop mensen die hier – op z’n zachtst gezegd – niet blij mee zijn, en dat heeft alles te maken met Amber Heard’s beschuldigingen van huiselijk geweld eerder dit jaar. Na de beschuldigen zijn Amber en Johnny in de rechtbank tot een overeenkomst gekomen: hij heeft haar een groot bedrag betaald, wat Amber aan een goed doel schonk.

Hoewel Johnny niet officieel schuldig is bevonden, is er weinig twijfel over dat er iets niet helemaal oké was in huize Depp, maar dat wordt mannen in Hollywood razendsnel vergeven. Mel Gibson heeft ondertussen ook weer een film in de bios. We begrijpen helemaal dat fans vinden dat Johnny op dit moment niet in deze serie thuishoort. Een serie die zich altijd zo heeft uitgesproken tegen geweld en machtsmisbruik. Wat vind jij van Johnny’s nieuwe rol?

Reageer op artikel:
Johnny Depp krijgt grote rol in Fantastic Beasts en fans zijn écht niet blij
Sluiten