Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 10 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Jonah Hill releaset verdachte merch na de beschuldigingen van emotionele mishandeling

Jonah Hill ligt onder vuur. Zijn ex, Sarah Brady, deelt chatgesprekken met Jonah die erop wijzen dat hij manipulatief, paranoïde en veeleisend zou zijn. Ze beschuldigt hem dan ook van emotionele mishandeling. En wat doet Jonah? Die komt met wel heel bizarre merch.

Dit is niet iets om te gebruiken voor je personal branding. Maar het team van Jonah en de acteur zelf lijken nogal toondoof.

Wat is er precies aan de hand?

Tot vorig jaar oktober waren acteur Jonah Hill en surfster Sarah Brady samen, maar na een jaar strandde hun relatie. In die twaalf maanden zou Jonah zich bijzonder gedragen hebben.  In die periode bleek Jonah haar geregeld dwingende berichten te sturen waarin hij haar onder meer opdroeg geen foto’s meer online te delen in een wetsuit. Ook mocht ze niet meer surfen met mannen.

Daar bleef het niet bij. Volgens een statement van Sarah is Jonah niet per definitie een verschrikkelijk mens, maar ze noemt hem wel een ‘vrouwen hatende narcist’. Ook deelt ze enkele gesprekken, waarin we kunnen lezen welke toon Jonah aannam in hun relatie.

Instagram Stories @sarahhbrady

Jonah Hill en zijn management hebben nog niet gereageerd op de verhalen en beschuldigingen.

Jonah Hill releaset verdachte merch na de beschuldigingen van emotionele mishandeling

Nog geen reactie over de beschuldigingen van Jonah, maar wel een hele merkwaardige release. Over een vreemde manier van branding gesproken.

Op hetzelfde moment dat Jonah Hill door een ex-vriendin wordt beschuldigd van controlerend, manipulatief gedrag, verkoopt zijn streetwearmerk een tassen, sokken en petten met de tekst “Complete Unrelenting Control” erop. Een bijzondere move, als je onder vuur ligt om je controlerende en beperkende gedrag.

De kledinglijn heeft een satirische inslag op lifestyle- en wellness-influencers en biedt producten als “Smells Like Wealth”-kaarsen en “Infinite Hug”-verzwaringsdekens. Toch komt deze release wel op een heel ongelukkig moment.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.