AWW – Jonah Hill is verloofd met zijn vriendin en dit is wat we over de twee weten

Love is in the air deze ochtend want zojuist is bekendgemaakt dat Jonah Hill gaat trouwen. De acteur en regisseur is verloofd met zijn vriendin Gianna Santos en dit is alles wat we over de verloving weten.

Jonah Hill is verloofd

Het nieuws werd vannacht bekendgemaakt door Jonahs woordvoerder. Hij vertelde aan E!News dat de 35-jarige acteur en zijn dertigjarige vriendin in het huwelijksbootje gaan stappen. De twee zijn sinds vorige zomer een koppel.

Eerder deze week meldde Variety dat Jonah en Gianna (hoe fijn klinken deze namen samen?) een miljoenenvilla hebben gekocht in Santa Monica, bij Los Angeles. Voor bijna 6,8 miljoen dollar zijn zij de gelukkige eigenaren van een optrekje met maar liefst vier slaapkamers, zwembad, sauna en *tromgeroffel* pizzasteenoven.

Splash News on Instagram: “Jonah Hill and Gianna Santos pack on the PDA while out in New York💋. . . #jonahhill #giannasantos #couplegoals #goals #nyc #newyork #PDA…”

135 Likes, 2 Comments – Splash News (@splashnews) on Instagram: “Jonah Hill and Gianna Santos pack on the PDA while out in New York💋. . . #jonahhill #giannasantos…”

Na hun huwelijk wordt Gianna officieel de schoonzus van Beanie Feldstein. De actrice speelt onder andere in Lady Bird en What We Do In The Shadows. Ze is het jongere zusje van Jonah, die eigenlijk Jonah Hill Feldstein heet.

Over Gianna is overigens niet heel veel bekend. De dertigjarige verloofde van de acteur is een content manager bij Violet Grey. Daarvoor was ze een stylist en producer bij KITH NYC én heeft ze gewerkt als account assistant en budget coordinator bij HBO. Eh, #carreergoals, Gianna.

NSMBL/ANP

Reageer op artikel:
AWW – Jonah Hill is verloofd met zijn vriendin en dit is wat we over de twee weten
Sluiten