Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 24 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Joost Klein hint naar Eurovisie 2025: gaat hij nóg een keer?

Opvallend nieuws: Joost Klein lijkt zin te hebben in een tweede poging bij het Eurovisie Songfestival. ‘Eurovision 2025’, heeft de zanger in zijn bio op Instagram geschreven.

Joost werd afgelopen songfestivaleditie gediskwalificeerd omdat hij een medewerker van het evenement zou hebben bedreigd – dat verhaal kennen we inmiddels wel. Bijzonder dat Joost het avontuur nog eens durft aan te gaan. Wij denken dat hij héél veel stemmen zal krijgen als hij nogmaals op het podium staat.

Joost Klein naar Eurovisie 2025?

Joost leek een eventuele herkansing zaterdag tijdens zijn show op Pinkpop ook al te benoemen. “Why the fuck not 2025!”, riep hij na een alternatieve remix van zijn inzending ‘Europapa’.

Het is nog niet duidelijk of Nederland volgend jaar überhaupt meedoet aan het songfestival, liet de verantwoordelijke omroep AVROTROS eerder deze maand weten. “Tot het moment dat AVROTROS vertrouwen heeft dat structurele aanpassingen genomen worden om de artiesten en hun muzikale boodschap weer centraal te stellen, houden we deelname aan het songfestival in beraad.” Tsja – die diskwalificatie heeft de boel goed opgeschud.

Mag Europapa dan gezongen worden?

Klein moet wel met een nieuw liedje komen als hij volgend jaar namens Nederland meedoet aan het evenement in Zwitserland. Artiesten mogen niet twee keer hetzelfde nummer insturen, dus Europapa moet helaas thuis blijven.

Joost was een paar weken geleden nog fel tegen Eurovisie, zo liet hij blijken tijdens een optreden in Canada. Daar riep hij juist wat onaardige teksten over de organisatie. We begrijpen z’n frustratie, maar wel opvallend dat hij dan nu juist weer 180 graden gedraaid is.

Er komt een liveaction van Totally Spice: dit zou volgens ons de cast moeten zijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.