Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 21 feb 2019

The drama continues: Jordyn Woods vertrekt uit Kylie Jenners huis

Gisteren schreven we dat Tristan Thompson de moeder van zijn kind, Khloé Kardashian wederom heeft bedrogen. Dit keer met de beste vriendin van Kylie Jenner, Jordyn Woods. Je kan je wel voorstellen dat de Kardashians woedend zijn en Jordyn Woods is sinds gisteren niet meer welkom in Kylie Jenners huis.

Jordyn Woods en Kylie Jenner

Oh de drama, wij moeten er nog een beetje van bijkomen. Khloé Kardashian en Tristan Thompson zouden officieel uit elkaar zijn nadat de beroemde basketballer z’n handen wederom niet thuis kon houden en tot in de vroege uurtjes aan het “feesten” was met Jordyn Woods.

Kylie kickt Jordyn uit haar huis

Bronnen beweren dat de Kardashians woedend zijn en ook walgen van Jordyn. Ze zouden al het contact met haar hebben verbroken en Kylie zou haar voormalige beste vriendin uit haar huis hebben gekickt. Jordyn woont namelijk al een hele tijd bij Kylie en de twee waren onafscheidelijk.

Jordyn zou dus de Jenner-mansion hebben verlaten en naar haar moeder zijn gegaan. Bronnen vertellen: “Jordyn is moving back to her mom’s house. It’s been a difficult time and she’s broken up about it. She’s heading home to be with her mom.” Tja, wij kunnen ons ook wel voorstellen dat je je kapot schaamt nadat je de beste vriendin en haar familie zo hebt verraden.

Jordyn was familie

Bronnen vertellen ook dat de Kardashians Jordyn echt als familie beschouwden. Ze zeggen: “She was like a family member and always invited everywhere. The family helped her and wanted her to be able to have a business venture too.”

Kylie is zelf uiteraard ook gebroken vanwege deze hele situatie. Volgens bronnen zag Kylie Jordyn echt als haar zus. Ze waren onafscheidelijk en al-tijd samen. Ook hielp ze Kylie geregeld door op Stormi te passen. Dat ze Kylie en Kylies familie dus op deze manier verraadt, is echt verre van oké.

Het lijkt erop dat Kylie nog geen idee heeft wat ze met de situatie moet doen, maar ze volgt Jordyn vooralsnog nog wel op Instagram. Ook de rest van de Kardashian-clan volgt Jordyn en Tristan nog op Instagram, behalve Kim. Zij had er helemaal genoeg van en klikte vrij snel op de unfollow knop. Groetjes thuis Jordyn.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Een kijkje in de prachtige villa van Kylie Jenner

People

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
The drama continues: Jordyn Woods vertrekt uit Kylie Jenners huis
Sluiten