Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 22 februari 2019

Kylie Jenner verbreekt alle banden met haar voormalig beste vriendin Jordyn Woods

Sinds het nieuws naar buiten kwam dat Tristan Thompson, Khloé Kardashian (nu ex-)vriend vreemdging met Kylie Jenners beste vriendin Jordyn Woods, is het niet rustig geweest in Calabasas. Zo heeft Khloé weer van het eerst van zich laten horen op Instagram en nu blijkt dat Kylie alle banden met Jordyn heeft verbroken.

Kylie betaalde alles voor Jordyn

Alsof het nog niet erg genoeg is als je beste vriendin ervandoor gaat met je zwager, maakt het feit dat Kylie Jordyn financieel onderhield het er allemaal niet beter op. Volgens E! News betaalde Kylie voor praktisch alles in Jordyns leven. Zo kocht ze een auto voor haar en ging Jordyn mee op alle vakanties, was ze aanwezig op verjaardagen en ze was zelfs bij de familie om Kerst te vieren. “Kylie pays for her entire life and she even bought Jordyn a car,” vertelt een bron aan E! News. “Jordyn was on all of her vacations. Her whole family was invited to the Christmas party and Stormi’s birthday party.”
Verder woonde Jordyn ook in een huis van Kylie, waar ze uiteraard ook uit is gezet. Momenteel zou ze weer bij haar moeder wonen.

Merry Christmas Eve from us ?♥️?

1.1m Likes, 3,425 Comments – HEIR JORDYN (@jordynwoods) on Instagram: “Merry Christmas Eve from us ?♥️?”

Geen idee wie Jordyn echt is

Zoals je je misschien wel kunt indenken, is Kylie behoorlijk in de war van het hele voorval. Haar hele leven staat in één keer compleet op z’n kop en volgens een bron heeft ze momenteel het idee dat ze nooit heeft geweten wie Jordyn écht is. Natuurlijk is Kylie niet de enige die zich bedrogen voelt. Naast (uiteraard) Khloé, is de hele Kardashian-familie er altijd voor haar geweest. “Jordyn was a friend that Khloé confided in about her difficulties with Tristan and then Jordyn did this. The family won’t be forgiving. They have done everything to help Jordyn be successful on her own. They feel she would be nothing without them. It’s such a betrayal for them.”

I only keep a bad one on my side??

1m Likes, 6,787 Comments – HEIR JORDYN (@jordynwoods) on Instagram: “I only keep a bad one on my side??”

Jordy lipkit in de aanbieding

Om nog even goed duidelijk te maken hoe serieus de situatie voor Kylie is, heeft ze haar ‘Jordy’ lipkit voor de helft in prijs verlaagd. De lipkit werd eerst voor $27,- verkocht en werd vervolgens in prijs verlaagd naar $13,50. Het resultaat? De lipstick was binnen twee dagen uitverkocht.
kylie jenner jordyn woods tristan thompson

Het hele verhaal is natuurlijk te bizar voor woorden. Je beste vriendin papt het aan met je zwager onder het toeziend oog van de hele wereld. Holy shitballs. Wij zijn even heel blij dat we geen Kardashian zijn.

OH NO: Tristan Thompson bedriegt Khloé Kardashian met Jordyn Woods

E! News

Reageer op artikel:
Kylie Jenner verbreekt alle banden met haar voormalig beste vriendin Jordyn Woods
Sluiten