Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Video 22 jul 2020

Milou Deelen wist niet dat ze journalist wilde worden, maar schrijft nu over “vrouwenzaken”

Als je je bezighoudt met feminisme, slutshaming en andere “vrouwenzaken”, ken je Milou Deelen ongetwijfeld. Drie jaar geleden maakte deze powervrouw een filmpje over het feit dat slutshaming niet oké is en dat ging viral.

Inmiddels is Milou Deelen één van de bekendste jonge(!) feministen van ons land.

Milou Deelen

Zo schrijft ze voor titels als Vice, Glamour en Grazia, en dat terwijl ze helemaal niet bezig was met een journalistieke studie. Op Instagram is ze ook nog steeds heel actief en laat ze veel van zich horen over zaken als feminisme en slutshaming. Dat daar niet altijd alleen maar positieve reacties op komen, is een ding dat zeker is.

Milou Deelen schreef er zelfs een boek over, Krabben. In het boek onderzoekt ze samen met Daan Borrel waarom vrouwen geneigd zijn elkaar genadeloos te veroordelen. Zijn vrouwen echt als krabben in een mand, elkaar naar beneden halend om zelf hogerop te komen?

Als er een ding is wat Milou hoopt, is het dat er een tijd gaat komen waarin het niet meer nodig om te schrijven over feminisme en andere “vrouwenzaken” omdat het als vanzelfsprekend wordt gezien.

Started From the Bottom

Benieuwd geworden naar Milou Deelen? Ze zit in de allernieuwste aflevering van NSMBL’s Started From the Bottom. In Started from the Bottom nodigt NSMBL elke video een succesvolle vrouw uit die vertelt welke stappen zij heeft moeten zetten om te komen waar zij nu is.

Twaalf vrouwen, twaalf verschillende carrières. Welke bijbaantjes hebben ze gehad? Hebben ze tegenslagen moeten doorstaan? Welke dromen en ambities hebben ze nog en wat is hun grootste advies voor het behalen voor succes?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Milou Deelen wist niet dat ze journalist wilde worden, maar schrijft nu over “vrouwenzaken”
Sluiten