De Juicy Couture tracksuit is terug als collab met VFiles en de collectie is edgy asf

Alex Ebbers 13 mrt 2018 Fashion

Wie zich de 00’s kan herinneren, weet dat de Juicy Couture tracksuit behoorlijk de shit was. Het pak werd gedragen door celebs als Paris Hilton, Britney Spears en Lindsay Lohan. Celebs die, inderdaad, destijds ook behoorlijk de shit waren. En zoals dat gaat met trends is het pak weer terug. En hoe.

Noem het de schuld van de athleisure trend, noem het nostalgie. Hoe je het ook wendt of keert: Juicy Couture is back en dat zul je weten ook. Het merk ging eerder samenwerkingen aan met Vetements in 2017 en later dat jaar met Urban Outfitters. Ditmaal is het de beurt aan VFiles. De twee merken komen met een collectie genaamd ‘VFiles La Juicy‘, als variant op de oude slogan ‘Viva La Juicy’.

Hold the phone… the @vfiles X @juicycouture collaboration is here (Link in bio to shop) #VFILESXJUICYCOUTURE

A post shared by Juicy Couture (@juicycouture) on

Juicy Couture x VFiles

De Juicy Couture x VFiles collectie zal bestaan uit zeventien verschillende stukken. Eén daarvan is uiteraard het iconische velours trainingspak, maar daar blijft het niet bij. Ook bomberjacks, rokken, T-shirts en body’s maken onderdeel uit van de collectie. En zoals we van Juicy Couture kunnen verwachten, zijn de hoofdkleuren binnen de collectie roze, wit, zwart, rood, of een combinatie van kleuren.

When your two favorite brands date #VFILESXJUICYCOUTURE

A post shared by Juicy Couture (@juicycouture) on


juicy couture vfiles

juicy couture vfiles
Het grote verschil met wat we van Juicy Couture gewend zijn, is de nieuwe streetstyle-vibe die nu over de collectie heen hangt. Zo bestaat de iconische tracksuit tegenwoordig uit een cropped-trui in plaats van vest met capuchon en is de mega lage joggingbroek vervangen voor een high-waisted variant.

Just when you thought you owned enough velour #VFILESXJUICYCOUTURE

A post shared by Juicy Couture (@juicycouture) on


juicy couture vfiles

Hebben!

Mocht je een Juicy Couture-stuk op je verlanglijstje hebben staan, mag je diep in de buidel tasten: prijzen beginnen bij 108 dollar voor een body. En hoewel dat inderdaad een flink bedrag is, kunnen we het ons voorstellen dat je het ervoor over hebt. Al is het alleen al voor de nostalgie.

De collectie is hierrr al beschikbaar en zal verder in geselecteerde filialen van Urban Outfitters komen te hangen.

elite daily

Reageer op artikel:
De Juicy Couture tracksuit is terug als collab met VFiles en de collectie is edgy asf
Sluiten