Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 17 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Julia (28): ‘Ik heb een super ongebruikelijke kink, waar zelfs mijn man niet vanaf weet’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op de verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Vandaag lees je het verhaal van Julia* (28), die een super ongebruikelijke kink heeft, waar zelfs haar man niet vanaf weet.

‘Ik heb een super ongebruikelijke kink, waar zelfs mijn man niet vanaf weet’

“Ik en mijn man zijn al tien jaar samen. We hebben een fijne relatie en een goed seksleven. Toch is er iets wat ik niet aan hem durf te vertellen. Ik heb namelijk een super ongebruikelijke kink, zover ik weet, en mijn man weet daar niets vanaf. Hij doet in de slaapkamer alles wat ik wil en ik kom ook zeker niks tekort, alleen er is iets wat hij niet weet, waar ik wel echt super opgewonden van wordt. Ik hou namelijk ontzettend van de geur van een piemel. Ik weet niet waarom, maar die sterke, mannelijke geur maakt me helemaal wild.”

Hygiëne

Als ik weet dat hij niet thuis is betrap ik mezelf erop dat ik stiekem geniet van de geur als ik zijn kleding in de was sorteer. Dit wil overigens niet zeggen dat ik voor een slechte hygiëne ben, maar een oude onderbroek van mijn man vind ik zo ontzettend lekker ruiken. Ik wacht daarom ook vaak met het wassen van zijn onderbroeken tot hij ze pas echt weer nodig heeft. Als hij er niet is en ik ben alleen thuis ruik ik er het liefst de hele dag aan. Het voelt als iets zo intiems en persoonlijks dat ik met niemand kan delen, zelfs niet met mijn eigen man. Maar ik kan er maar niet mee ophouden en ik moest mijn hart luchten.

Ik heb geprobeerd het te rationaliseren en mezelf ervan te overtuigen dat iedereen wel een eigenaardige voorkeur heeft. Maar ik ben bang dat als ik het hem vertel, hij het raar zal vinden of zelfs afkeurend zal reageren. Ik bedoel, wie houdt er nu van de geur van ongewassen onderbroeken? Ik wil absoluut niet dat hij me anders gaat zien of dat het onze intimiteit zal verstoren. Het idee dat hij me vies of raar zou vinden maakt me terughoudend om mijn diepste verlangens met hem te delen.”

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

*De echte naam is bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.