Lobke Killaars
Lobke Killaars Entertainment 9 nov 2018

De Netflix Originals trailer van de nieuwe Jungle Book film overtreft alles

Het is geen straf om naar Walt Disneys Jungle Book te kijken. Nee, zelfs niet nu we de twaalf gepasseerd zijn. Klassiekers als deze zijn voor jong en oud. Niks voor niks dat er in 2016 een live-action remake verscheen van de van origine tekenfilm. Deze keer krijgt het verhaal over de junglekid echter een twist. De film wordt realistischer dan ooit en Netflix publiceerde de trailer voor je. Dit is hem.

Jungle Book op Netflix

De live-action remake die we in 2016 mochten bewonderen is gebaseerd op de tekenfilm uit onze kindertijd. Dat is bij de nieuwe film wel wat anders: hier is namelijk meer gekeken naar het verhaal uit het boek. Dit verhaal is duisterder en uitgebreider dan wat je tot nu toe hebt gezien. Curious yet?

Het boek focust zich op de lieve Mowgli die vastzit tussen twee werelden. Deze struggle van het wolfskind kwam in vorige films niet echt naar boven, maar willen de makers van deze film wél laten zien.

De trailer

De trailer laat duidelijk het verschil zien tussen de vorige films en deze. De Netflix Original in purer dan ooit en is niet zo full-time vrolijk als eerdere versies.

Eigenlijk was het de bedoeling dat de film eerder uitkwam (het project bestaat al sinds 2012), maar omdat ze de visuele effecten wilden verbeteren en het een béétje gek zou zijn als de film uit zou komen slechts een paar weken na de release van de andere film, werd dit even uitgesteld. Lucky for us: nu mogen we NOG een keer genieten van dit fenomenale verhaal. Verwend dat we zijn.

Wat je verder nog moet weten? Alle bekende karakters (waaronder ook schatje Baloe de beer) keren terug in de nieuwste verfilming. 7 december is de datum die je in je agenda moet zetten. Deze dag verschijnt Mowgli: Legend of the Jungle op Netflix.

Mowgli: Legend of the Jungle | Official Trailer [HD] | Netflix

Acclaimed actor and director Andy Serkis reinvents Rudyard Kipling’s beloved masterpiece, in which a boy torn between two worlds accepts his destiny and becomes a legend. Mowgli has never truly belonged in either the wilds of the jungle or the civilized world of man.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Daar is ‘ie dan – de teaser van de live-action remake van Aladdin

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De Netflix Originals trailer van de nieuwe Jungle Book film overtreft alles
Sluiten