Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 24 feb 2019

Deze 5 jurken zijn flatterend voor elk lichaamstype dus zeg maar doei geld

Salaris is weer binnen en dat betekent dat we massaal naar de stad rennen om te shoppen (of zijn wij de enigen?). Wil jij een nieuw jurkje mee naar huis nemen, maar weet je niet zo goed welk model? Deze vijf jurken zijn flatterend voor letterlijk elk lichaamstype.

Flatterende jurkjes

Niet iedereen is gezegend met een paar lange stelten als benen of een prachtige Kardashian-kont. Dat maakt helemaal niks uit, want er zijn jurkjes die bij elk lichaamstype passen. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

1. Gedrapeerde jurken – BOOHOO €15

jurken flatterend lichaamstype

Als je graag je taille wil accentueren of juist de illusie wil wekken dat je een smalle taille hebt, dan is de gedrapeerde jurk voor jou. Dankzij de plooitjes komt je taille er prachtig in uit en als je een klein buikje hebt, dan verdwijnt die ook als sneeuw voor de zon. Wij zijn fan.

2. Hemdjurken – Weekday €60

jurken flatterend lichaamstype

Ook een leuk hemdjurkje is een must have in de garderobe van elke vrouw. Het jurkje staat letterlijk elk lichaamstype prachtig en je kan er super veel kanten mee op. Je kan hem dragen in de zomer met sandaaltjes en een grote hoed, maar ook in de winter met een panty en een leren jasje. Als je iets meer figuur wil creëren, dan knal je er een riempje omheen bij je taille.

3. Wikkeljurken

jurken flatterend lichaamstype

Ook de wikkeljurk is een prachtig model dat bij elke vrouw past. Zeker in de zomer is het een makkelijk en elegant jurkje en hij komt in alle kleuren en stoffen. Zeker als je grote borsten hebt, is deze jurk perfect. Een wikkeljurkje accentueert deze namelijk instantly.

4. Theejurkjes – ASOS €178

jurken flatterend lichaamstype

Heb je nog nooit gehoord van de tea dress? Zonde, want dit romantische retro jurkje is perfect voor de zomer. Waar deze jurkjes een paar jaar geleden nog gezien werden als ouderwets, zijn ze nu niet meer weg te denken uit het modebeeld. Sla maar in, want het festivalseizoen ga jij rocken in deze gezellige jurkjes.

5. Little black dress – Reformation €90

jurken flatterend lichaamstype

Uiteraard mag de little black dress ook niet ontbreken uit deze lijst. In welk model dan ook, dankzij de zwarte kleur komt je lichaam er al-tijd mega goed in uit. Voor een sollicitatie, een date of avond uit, een zwart jurkje is altijd gepast.

Dit vind je ook leuk om te lezen.
https://www.nsmbl.nl/ontwerpers-amsterdam-fashion-week/

Reageer op artikel:
Deze 5 jurken zijn flatterend voor elk lichaamstype dus zeg maar doei geld
Sluiten