Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 19 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

De jurk die dit meisje bestelde bleek er IETS anders uit te zien dan online

We zijn er allemaal weleens ingetrapt: je komt online een fantastisch kledingstuk tegen wat ook nog eens heel betaalbaar is. Het lijkt een gevalletje ‘te mooi om waar te zijn’, maar toch waag je de gok. Wanneer je het binnenkrijgt blijkt het helaas toch écht te mooi om waar te zijn en moet je het item terugsturen. Bummer.

Dit gebeurde ook de Ierse Jodie, die dacht dat ze een mega sexy jurkje had besteld. Maar toen de jurk binnenkwam, kon de achttienjarige dame niet meer stoppen met lachen. Wat ze trof was namelijk allesbehalve het jurkje dat ze had besteld. Sterker nog, het item had meer weg van een halve panty.

jodiehoward on Twitter

So I ordered a dress of an Instagram page called Lux Noire, and This is what came. https://t.co/NGA3wzIzI4

Hoe had het jurkje eruit moeten zien?

De jurk die Jodie bestelde had een felgele, strakke minijurk moeten zijn, met her en der doorzichtige stroken. Wat ze binnenkreeg was een veel te klein, compleet doorzichtig jurkje. Niet helemaal wat ze had verwacht.

Gelukkig blijkt Jodie gezegend met een goed gevoel voor humor, en deelde ze haar ‘expectations versus reality’-momentje met haar volgers op Twitter, inclusief een foto van de schade.

jodiehoward on Twitter

This is what the dress should have looked like compared to what it actually looked like. ???

Zo blijkt maar weer: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat ook zo.

Lad Bible

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De jurk die dit meisje bestelde bleek er IETS anders uit te zien dan online
Sluiten