Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 5 mei 2019

De mooiste jurkjes om te dragen naar een bruiloft én daarna

Als er een ding is waar je ons blij mee maakt, is het een uitnodiging voor een bruiloftsfeest. Een avond vol (gratis!) hapjes en drankjes, muziek, gezelligheid en dat allemaal in het kader van het vieren van de liefde. En het leukste: het is dé perfecte kans om een nieuw jurkje te kopen.

Jurkjes voor naar een bruiloft

Een ding met het kopen van een jurk voor naar een bruiloft, is dat de kans bestaat dat je ‘m maar één keer draagt. Zonde, want er bestaan zo veel mooie jurkjes die je zowel naar een bruiloft als in het dagelijks leven kunt dragen. Denk bijvoorbeeld aan slip dresses of overslagjurk die we de afgelopen tijd veel zien en die wel voorlopig nog wel even blijven zien. We zetten een aantal mooie jurken op een rijtje die je zowel naar een bruiloft, als in het dagelijks leven kunt dragen.

Zwart bloemenjurkje – €176,- (omgerekend)

Als er één kleur is die je nooit en te nimmer mag dragen op de bruiloft van een ander, is het wit. Doe daarom lekker het tegenovergestelde en ga voor dit mooie zwarte bloemenjurkje.

jurkje bruiloft

Rode jurk met hoge split – €46,-

Eerlijk is eerlijk, dit is niet een jurkje dat je even naar het strand aantrekt, maar voor een romantische date night is hij ook prachtig.

jurkje bruiloft

Wikkeljurk met fruitprint – €79,-

De print op dit jurkje maakt van elke bruiloft een feestje én is naar praktisch elke feestelijke gelegenheid te dragen. Tuinfeestje? Sinaasappelcitroenjurk. Dagje strand? Sinaasappelcitroenjurk. Etentje met collega’s? Sinaasappelcitroenjurk.

jurkje bruiloft

Gele midi-jurk – €79,99

Deze chique midi-dress is het perfecte jurkje voor een zomerse bruiloft met een kleurrijke dresscode. Combineer het met een donkerblauwe lage hak en je ziet eruit om door een ringetje te halen.

jurkje bruiloft

Halflange roze jurk – €99,-

Heb je een deftige bruiloft voor de boeg? In deze nette, lange jurk met zachtroze tint steel je stiekem de show van de bruid, want eerlijk… wie wil er nou wit dragen als je ook dit prachtige jurkje kunt dragen? Gooi er een paar witte sneakers onder en je rockt ‘m ook naar je werk.

jurkje bruiloft
Reageer op artikel:
De mooiste jurkjes om te dragen naar een bruiloft én daarna
Sluiten