Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 12 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

5 x de mooiste jurkjes met watervalhals voor tijdens zwoele zomeravonden

Er is één type jurkje dat we keer op keer voorbij zien komen op Instagram: de slip dress met watervalhals. De klassieke halslijn van  het model geeft je een decolleté waar je u tegen zegt. Het is dan ook het perfecte jurkje voor tijdens zwoele zomeravonden op het terras.

Jurkjes met watervalhals

Heb je een romantische date op de planning staan? Dan geven we je graag één tip: kies voor een jurkje met watervalhals. De jurkjes komen in allerlei soorten en kleuren dus er zit voor iedereen wel wat tussen. We zetten een aantal mooie exemplaren op een rijtje.

Lichtroze slipdress met watervalhals – €39,95

Als er één romantische kleur bestaat, is het lichtroze. Draag er een paar witte, elegante sandaaltjes onder en je ziet er prachtig uit. Pro tip: pas wel op met rode wijn.

jurkje met watervalhals

Zwarte lange slipdress met watervalhals – €31,95

Zwart is altijd goed. Of je nou een date hebt met je lover of gaat stappen met vriendinnen, het kan altijd. Draag er een donkerrode lip bij en je bent de sexyness zelve.

jurkje met watervalhals

Groene jurk met watervalhals – €26,35

Ga je liever voor een wat feller kleurtje? Lucky you, de neon trend zien we voorlopig nog niet gaan, dus met onderstaande neongroene jurk steel je hoe dan ook de show.

jurkje met watervalhals

Gele slipdress met watervalhals – €24,70

Geel is dé kleur van het komende seizoen, dus met onderstaand jurkje zit je goed. Prachtig met een paar gouden sieraden. Extra fijn: door de kleur komt je zongebruinde huid nog beter tot zijn recht.

jurkje met watervalhals

Zwarte slipdress met watervalhals – €40

Fan van wat kortere jurkjes? Onderstaand zwarte jurkje is dan jouw favoriet. En gelijk heb je, je hebt benen en ze mogen geshowd worden. Als je het ons vraagt wordt het niet veel sexyer dan dit.

jurkje met watervalhals

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5 x de mooiste jurkjes met watervalhals voor tijdens zwoele zomeravonden
Sluiten