Opzoek naar een plus-size jurkje? Wij verzamelden de allerleukste voor je

Voor je het weet bergen we onze winterjassen weer op en is het tijd voor spijkerjasjes en blote benen. Het jurkjes-seizoen staat weer voor de deur en wij verheugen ons er nu al op. Alleen al omdat het reden genoeg is om je halve salaris te spenden aan de leukste jurkjes.

Wat ons opvalt is dat er veel keuze is voor de kleinere maten, maar dat er wat betreft plus-size kleding een stuk minder aanbod is. Jammer, vinden wij. Als jij een grotere maat hebt, is het je vast opgevallen dat veel merken speciale kledingstukken maken voor de plus-size collectie. ‘Waarom worden er niet gewoon grotere items gemaakt van de standaard collectie?’ blijven wij ons afvragen.

De mooiste plus-size jurkjes

Dat je niet in maat 32 tot 42 past, betekent niet dat jij niet in een leuk zomerjurkje wilt lopen. Vaak zien we dat plus-size kledingstukken toch wat meer bescheiden en bedekt zijn. Waarom dat is, is ons een raadsel. Gelukkig zijn webshops als ASOS, Showpo en Missguided lekker bezig en trekken zij hun maten door tot 48. We like! 

We weten hoe oneindig het internet is en dat je eeuwig blijft scrollen opzoek naar het perfecte jurkje. Daar helpen wij graag een handje bij, door alvast de allerleukste jurkjes voor jullie op te zoeken. Deze week zetten wij de leukste zwierige plus-size jurkjes voor je op een rijtje.

Geel jurkje – €49,95

plus size jurkje jurkjes

Rode twin-set – €63,95

plus size jurkje jurkjes

Blauw jurkje met strik – €46,95

plus size jurkje

Paars bohemian jurkje – €46,99

plus size jurkje

Blauw geruit jurkje – €38,99

plus size jurkje

Velvet jurkje – €38,99

plus size jurkje

Zwarte slip dress – €24,99

plus size jurkje

Tie dye jurkje – €52.99

plus size jurkje

Satijnen jurk – €60,99

plus size jurkje

We zien gelukkig steeds meer modeshows met plus-size modellen, daar zijn wij blij om. Het is inmiddels 2019 en wij vinden dat het tijd is dat we accepteren dat ieder lichaam anders is. Het is tijd dat meer kledingfabrikanten dit inzien en de body positivity stroom steunen.

Reageer op artikel:
Opzoek naar een plus-size jurkje? Wij verzamelden de allerleukste voor je
Sluiten