Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 22 mrt 2018

Volgens geruchten is Justin Bieber aan het daten met dit Instagram-model

Het is nog maar net uit tussen Justin Bieber en Selena Gomez, en allebei zijn ze al met een ander gespot. Als we E! News mogen geloven (wat je je kan afvragen) heeft Justin Bieber het de afgelopen week erg gezellig gehad met model Baskin Champion.

Baskin Champion en Justin Bieber

De twee gingen afgelopen week op een double date met Patrick Schwarzenegger en zijn vriendin Abby Champion, de zus van Baskin. Deze crew ging ook naar de première van Patrick’s film, waarna ze in dezelfde auto wegreden. Dinsdag werden Justin en Baskin gespot bij een Craig David-concert, waar op wazige foto’s en video’s te zien is dat hij zijn arm om haar middel had. Baskin is (volgens geruchten) met Justin mee naar huis gegaan.

Wie is Baskin Champion?

Wie is deze blonde schone? De 22-jarige Baskin Champion (ja, dat is haar echte naam) werd in 2014 bekroond tot Miss Teen Alabama, ze houdt net als Justin van God, ze heeft honden en ze is mega knap. Dat is een beetje de strekking van wat we weten. Bekijk hieronder enkele van haar Instagram-foto’s.

E! News

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Volgens geruchten is Justin Bieber aan het daten met dit Instagram-model
Sluiten