Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 29 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

LOL die foto van Justin Bieber en z’n burrito is dus hartstikke nep

Kun je je die foto van Justin Bieber die op een barbaarse manier een burrito eet nog herinneren? Blijkt dus helemaal niet zo te zijn. We zijn allemaal in de zeik genomen.

Waar heb je het over?

Mocht het je ontgaan zijn, Biebs werd onlangs gespot op een bankje in het park, waar hij een burrito at op een behoorlijk ongebruikelijke manier. Waar de meeste mensen (lees: iedereen) burrito’s van boven naar beneden eten, deed Justin dit anders. Namelijk van de zijkant als een complete weirdo.

Ryan Bassil on Twitter

does….justin bieber not know how… burritos work ?

Zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen, had het internet hier meningen over. Veel meningen. Mensen op Twitter vroegen zich massaal af of Justin Bieber niet ‘snapt hoe burrito’s werken’, er werd gegrapt over een Halloweenkostuum en zelfs Chrissy Teigen had een mening over het voorval. Je begrijpt: Justin Bieber versus Burrito was een ding.

En nu blijkt het allemaal fake te zijn

Yepperdepep, het hele gebeuren was in scène gezet door een groep jongens met een YouTubekanaal. Het was Justin helemaal niet. Ze lieten een look-a-like overvliegen vanuit Canada, trokken hem een Bieber fitje aan en lieten hem gekke dingen doen. Het hele ding werd vastgelegd en is nu te zien in een hilarische video.

We Fooled the Internet w/ Fake Justin Bieber Burrito Photo

Mystery solved behind the viral photo of Justin Bieber eating a burrito sideways… Gotcha!..

Graag een rondje van applaus voor deze heren, want de hele wereld geloofde dat Justin niet snapt hoe je een burrito eet. Justin heeft nog niet gereageerd op de stunt, maar we kunnen ons niet voorstellen dat hij dit niet geweldig vindt.

YouTube

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
LOL die foto van Justin Bieber en z’n burrito is dus hartstikke nep
Sluiten