Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 30 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Justin Biebers kledingcollectie is eindelijk beschikbaar dus zeg maar doei geld

Mocht je je salaris of studiefinanciering deze maand nog niet hebben verbrast dan heb je geluk. Justin Biebers kledinglijn van zijn merk Drew House is namelijk beschikbaar. De collectie doet enorm denken aan Kanye Wests Yeezy collecties.

Justin Biebers merk

We hebben er lang op moeten wachten, maar we kunnen eindelijk Justin Biebers nieuwe merk Drew House inslaan. De eerste collectie is gisteren namelijk gelanceerd en het internet is lyrisch.

Justin heeft maandenlang “subtiel” hints gedropt van zijn nieuwe collectie door te gaan sporten in Drew House hoodies en hier en daar iets over het merk op Instagram te knallen. Eindelijk onthult hij zijn kledinglijn en we krijgen nogal een Yeezy vibe.

De kledingstukken zijn voornamelijk erg bruin, net als sommige collecties van Kanye’s merk Yeezy zijn. Daarnaast zien we in de collectie rode, zwarte en gele items met de Drew House smiley erop.

Drew House

De omschrijving van het merk is nogal interessant. Er staat namelijk het volgende over het merk: “drew house is a place where you can be yourself. blah blah blah blahsdbksjdfhl wear like you don’t care. come chill. k. bye.”

Of hier super lang over nagedacht is, durven we niet te zeggen. Maar goed, de kleding van Drew House hoort je dus een groot schijtgehalte te geven. Je draagt de kleding van Justin met zelfverzekerdheid en het hoort je niet te boeien wat anderen vinden. Dat is een message waar wij ook wel van houden.

Naast dat je hier dus de eerste kledingcollectie van Justin kan scoren, kan je hier ook random feitjes leren. Als je klikt op de kleding staan er bij de productinformatie dingen zoals: “there’s an island in japan you can visit that’s inhabited only by friendly bunnies
,” of “all swans in england belong to the queen.”, Kijk, dan weet je dat ook weer.

De details

Daarnaast staat er bij de kleding dat alles ethisch verantwoord geproduceerd wordt in Los Angeles. Dat zou ook wel verklaren waarom de prijzen van de kleding nogal hoog liggen. Je betaalt voor de collectie namelijk een bedrag tussen de €41 en €130.

Aangezien we het hier wel hebben over dé Justin Bieber, zal de collectie vast en zeker snel uitverkocht zijn. Als je dus heel graag die super chille IDGAF vibe van de zanger wil, bestel dan snel je favoriete items.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Holy moly – Dit is het vermogen van Justin Bieber en Hailey Baldwin

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Justin Biebers kledingcollectie is eindelijk beschikbaar dus zeg maar doei geld
Sluiten