Heftig – Justin Bieber geeft toe dat hij drugsverslaafd was

Dat het leven van Justin Bieber niet altijd uit rozengeur en maneschijn bestaat, dat was al duidelijk. Maar in het cover interview met Vogue dat gisteren online is gegaan doet Justin een flink boekje open. Hij vertelt zelfs dat hij een tijdje verslaafd is geweest aan drugs.

Geen seks voor het huwelijk

Er zijn tijden geweest dat Justin flink in de problemen zat en zelfs shows cancelde door zijn slechte mentale gezondheid. Nu lijkt hij alles weer op de rails te hebben en is hij zelfs getrouwd met Hailey Baldwin. Ondanks het relatief snelle huwelijk, hebben ze het met andere dingen wat rustiger aan gedaan. Wist je namelijk dat de twee hebben gewacht met seks tot na de huwelijksnacht? Hailey voelde voor Justin als een ‘beloning’.

Newlyweds @justinbieber and @haileybieber are our March issue cover stars! Tap the link in our bio to read their full interview. Photographed by #AnnieLeibovitz, styled by @tonnegood, @karlawelchstylist and @michael_philouze, written by @robertjhaskell, Vogue, March 2019.

523.6k Likes, 5,925 Comments – Vogue (@voguemagazine) on Instagram: “Newlyweds @justinbieber and @haileybieber are our March issue cover stars! Tap the link in our bio…”

Verslaafd aan Xanax

Maar nu even wat minder leuk nieuws, zeg maar gerust heftig. Justin vertelt tijdens het interview met Vogue dat hij een periode verslaafd is geweest aan Xanax. Het middel Xanax wordt gebruikt bij patiënten die last hebben van paniekaanvallen en angststoornissen. Het kalmerende middel zorgt ervoor dat je spieren ontspannen en dat jij je heel relaxed voelt. Xanax is erg verslavend, zelfs als het door de dokter aan je is voorgeschreven.

Justin vertelde aan Vogue dat hij zich schaamde voor het leven dat hij leidde. Hij gebruikte Xanax om het gevoel van schaamte te onderdrukken en even te ontsnappen aan de realiteit.

Hunny buns punkin

8.2m Likes, 119.2k Comments – Justin Bieber (@justinbieber) on Instagram: “Hunny buns punkin”

“I found myself doing things that I was so ashamed of, being super-promiscuous and stuff, and I think I used Xanax because I was so ashamed. My mom always said to treat women with respect. For me that was always in my head while I was doing it, so I could never enjoy it. Drugs put a screen between me and what I was doing. It got pretty dark. I think there were times when my security was coming in late at night to check my pulse and see if I was still breathing.” 

Justin vertelde dat hij niet meer gebruikt sinds 2014. Zijn verslaving is dus gelukkig verleden tijd. Hij geeft toe nog wel eens te drinken op feestelijke gelegenheden, maar dat hij verder nooit meer iets van drugs aanraakt. Wij hopen dat Biebs zich aan zijn belofte gaat houden.

Holy moly – Dit is het vermogen van Justin Bieber en Hailey Baldwin

Vogue

Reageer op artikel:
Heftig – Justin Bieber geeft toe dat hij drugsverslaafd was
Sluiten