Justin Biebers fans zijn boos omdat hij laat weten dat hij Chris Brown support

Chris Brown wordt ervan beschuldigd dat hij een 24-jarige vrouw heeft verkracht. Chris ontkent dit zelf totaal en zegt dat het niet waar is. Op Instagram laat Justin Bieber weten dat hij hem volledig support. Je raadt het al: Justins fans zijn woedend.

Chris Brown ontkent verkrachting

Eerder schreven we al over het feit dat Chris Brown in Parijs was opgepakt vanwege beschuldiging van verkrachting. Een 24-jarige vrouw beweert dat ze in de nacht van 15 januari in de hotelkamer van de zanger is verkracht. Vanwege te weinig bewijs is Chris echter weer vrijgelaten.

Er is dus nog niks bewezen, maar het onderzoek loopt nog. Chris is ondertussen gewoon weer aan het werk gegaan en post intens veel op Instagram. In één dag heeft hij maar liefst zestien (!) dingen op Instagram gepost, wat eh… apart is. Gisteren postte hij onder andere deze video.

We Working 💪🏽

413.7k Likes, 14.5k Comments – CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on Instagram: “We Working 💪🏽”

Justin Biebers reactie

Justin reageerde op de video het volgende: “No one can touch you ur the GOAT.”. Greatest Of All Time, dus.

Justin Bieber Chris brown

De comment zorgt ervoor dat veel fans woedend zijn omdat hij Chris gelooft en een mogelijk slachtoffer van verkrachting niet. Mensen reageren met dingen zoals: “Justin you missed the incredible opportunity to stay silent,” en “The fact that you’re supporting a rapist, a known abuser, makes me sick to my stomach. I looked up to you, and this is honestly so disappointing…. Please educate yourself on the topic.” Anderen reageren met iets minder woorden en zeggen dingen zoals “JUSTIN NOOOOO.” Al met al krijgt de zanger een enorme lading shit over zich heen.

Geen conclusies trekken

Het is nog niet bekend of Chris daadwerkelijk schuldig is dus we mogen nog geen conclusies trekken. We willen natuurlijk ook niet meteen van het slechte uitgaan, maar het valt op dat de mensen in de comments ook ingaan op de geschiedenis van Chris.

Volgens de New York Times was er in mei ook een vrouw die aangifte deed tegen Chris omdat hij haar zou hebben verkracht.Daarnaast is hij in 2017 beschuldigd van het slaan van een fotograaf. In 2016 werd hij aangehouden omdat hij een dodelijk wapen bij zich had en in 2009 werd hij schuldig bevonden aan de mishandeling van zijn ex Rihanna.

Als het aan ons ligt maken dit soort beschuldigingen je niet bepaald de ‘GOAT’, maar oké Justin.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Justin Biebers fans zijn boos omdat hij laat weten dat hij Chris Brown support
Sluiten