Het oude huis van Justin Bieber en Hailey Baldwin staat te koop voor $8,5 miljoen

Heb je een enorme zak geld waar je vanaf moet? En wil je toevallig emigreren naar Los Angeles? En ben je fan van Justin Bieber en Hailey Baldwin? It’s your lucky day. Het huis van de zanger en het model staat namelijk te koop voor “maar” $8,5 miljoen. We herhalen: acht en een half. miljoen. dollar.

De enorme villa staat in een prachtige buurt in Los Angeles en staat sinds kort te koop. Ondanks de belachelijke prijs hebben we zo’n voorgevoel dat het huis heel snel weer van de markt is.

Justin Bieber en Hailey Baldwins huis

Het huis dat Justin Bieber en Hailey Baldwin in 2018 een periode hebben gehuurd staat dus nu op de markt. Het nederige stulpje staat op Homes.com voor maar liefst $8,5 miljoen dollar. Een prima prijsje voor een gezellig huisje als deze dus (NOT).

Volgens de verkoopadvertentie heeft het huis maar liefst vijf enorme slaapkamers, zeven badkamers en is maar liefst 604 vierkante meter. Jep. En dan zijn wij al blij met ons appartementje van 45 vierkante meter… Maar goed, voor die prijs stelt het huis ook niet teleur. De slaapkamers zien er fantastisch uit en een leuk spelletje voor de volgende eigenaren is bedenken in welke slaapkamer Justin en Hailey sliepen.

De huurprijs per maand

De zanger en het model hebben niet enorm lang in het huis gewoond. Sterker nog, zij hebben het nooit gekocht. Nope, Justin en Hailey huurde het huis voor *tromgeroffel* $80.000 per maand. PER MAAND. Hoewel we hier geen rekenwonders zijn, betaalden de twee volgens onze berekeningen 1.6 keer meer dan de prijs waar het nu voor verkocht wordt.

Het klinkt een tikkeltje overpriced naar onze mening aangezien wij elke keer als onze huur afgeschreven wordt een beetje moeten huilen. Maar hé, voor Justin en Hailey zal $80.000 per maand een prikkie zijn. We zijn benieuwd welke rijke stinkerds de nieuwe eigenaren van het huis zijn.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Het oude huis van Justin Bieber en Hailey Baldwin staat te koop voor $8,5 miljoen
Sluiten