Trix Jacobs
Trix Jacobs Entertainment 24 december 2018

Justin Bieber geeft Hailey Baldwin het beste kerstcadeau OOIT

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn nog maar eventjes getrouwd, maar het is nu al tijd voor gezinsuitbreiding. De zanger heeft Hailey een schattige puppy als kerstcadeau gegeven en wij zijn verliefd.

Kerst staat voor de deur en dat betekent dat de kerstinkopen zijn gedaan, zo ook in huize Bieber. Justin heeft niet een lekker geurtje voor zijn lover gekocht, maar een onwijs lieve puppy.

Beste kerstcadeau ever

Maak kennis met Oscar. De kleine pluisbal valt in de categorie mega cute en heeft sinds afgelopen weekend zijn intrek genomen bij Justin Bieber en Hailey Baldwin. Het kleine hondje is dus een vroeg kerstcadeautje van de zanger en daarmee scoort hij punten. Want zeg nou eerlijk, een beter kerstcadeau dan dit is er niet. De twee zijn, net als wij, verliefd op de kleine Oscar. Ze delen dan ook non-stop foto’s van hun hondje. Zo kunnen we optimaal meegenieten van deze heerlijke puppy.

Meet our dogson his name is #Oscar

5.7m Likes, 59.9k Comments – Justin Bieber (@justinbieber) on Instagram: “Meet our dogson his name is #Oscar”

Hailey Baldwin Justin Bieber gezinsuitbreiding Hailey Baldwin Justin Bieber gezinsuitbreiding 1

Lekker doorsnee

Sterren hebben er altijd wel een handje van om hun kind of huisdier een gekke naam te geven. Opvallend is dus dat de baasjes voor een normale naam hebben gekozen. Gezien het feit dat Hailey Baldwin in de fashion industrie werkt, is de kans groot dat ze geïnspireerd is door Oscar de la Renta. Een fashion designer die geliefd is door het model. Of ze vond de naam gewoon leuk, dat kan natuurlijk ook.

Wij willen ook een kleine Oscar is huis en zijn dus stiekem een beetje jaloers op Hailey. Toch blijven we eigenwijs en zetten we volgend jaar gewoon weer een puppy op ons verlanglijstje,  fingers crossed.

Hailey Baldwin was jarig en Justin Bieber gooide een taart in d’r gezicht

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Justin Bieber geeft Hailey Baldwin het beste kerstcadeau OOIT
Sluiten