Justin Bieber en Hailey Baldwin hadden het wel héél gezellig samen dit weekend

Voormalige lovebirds Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn op meerdere plekken gespot in Miami samen en het zag er heel gezellig uit. Zou dit betekenen dat ze weer samen zijn? Als we de foto’s moeten geloven, leunen we naar ja.

Hoe zat het ook alweer?

Laten we even teruggaan naar 2014, toen de eerste geruchten naar boven kwamen dat Justin en Hailey aan het daten zouden zijn. Dit werd toen door de twee ontkend, maar in 2016 werden ze zoenend op vakantie gespot. Hailey moest een maand daarna zo nodig zeggen dat ze niet exclusief waren, maar dat geloofde natuurlijk niemand.

Een knus weekendje in Miami

Nu, ruim twee jaar later, lijkt het alsof Justin en Hailey de draad weer opgepakt hebben. Zou de vlam weer aangewakkerd zijn nu het een paar maanden uit is tussen Justin en Selena Gomez? Justin en Hailey hebben in ieder geval allebei nog niks gezegd online, maar de beelden liegen er niet om. What happens in Miami does not stay in Miami…

Justin en Hailey zijn gefotografeerd terwijl Hailey hem een handdoek geeft terwijl ze erg lovey-dovey naar hem kijkt.

Bieber-news HQ on Twitter

More] Justin spotted with Hailey Baldwin in Miami, Florida today (June 11)

Dat is natuurlijk nog lang niet alles. Bezige bijtjes die ze zijn, zijn ze ook nog even naar een mis gegaan in de kerk en diezelfde avond zijn ze gespot in een nachtclub in Miami. Het komt in ieder geval over alsof de twee een redelijk strakke planning hadden samen en dat ze geen minuut apart van elkaar zijn geweest.

Hailey Baldwin News on Twitter

Photo of Hailey and Justin Bieber at the Vous Conference in Miami, FL (June 9):

Justin Bieber and Hailey Baldwin partied like it was 2015 … looking very much like a couple turning up all over Miami. #justinbieber #haileybaldwin #tmz #miami ?MEGA

18.5k Likes, 394 Comments – TMZ (@tmz_tv) on Instagram: “Justin Bieber and Hailey Baldwin partied like it was 2015 … looking very much like a couple…”

Als we de bronnen mogen geloven, liep het stel hand in hand de club in, stonden ze samen te dansen in een VIP lounge en zijn ze samen rond drie uur weggegaan.

Bieber-news on Twitter

Video of Justin and Hailey Baldwin at LIV night club in Miami, Florida Tonight. (June 10) https://t.co/qsDxZi00Tf

Hailey is vorige maand open geweest naar The Times toe over de relatie tussen de twee. Ze zei: “Justin and I were friends for a long time. I met him when I was really young and he was one of my best friends. Everybody knows that at a certain point in time that turned into something else, but that just happens when you’re 18, 19. It was what it was. We went through a long period of time when we weren’t friends, but have moved past that.”

Als je het aan ons vraagt, zien ze er wel degelijk uit als een koppel en lijkt het alsof ze in een periode zitten waarin ze het zelf moeten uitvogelen. Wij wachten met smart tot de twee het Instagram-official maken. Wordt (hopelijk) vervolgd.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Justin Bieber en Hailey Baldwin hadden het wel héél gezellig samen dit weekend
Sluiten