Justin en Hailey Bieber kochten een huis van negen miljoen (!) en dit is het huis van je dromen

Zakelijk lijkt het bij Justin Bieber allemaal lekker te lopen, want hij en Hailey kochten onlangs een huis in Hollywood waar je ‘u’ tegen zegt.

De twee nemen grote stappen wat hun relatie betreft. Zo zijn Justin en Hailey – een soort van – getrouwd en kopen ze nu dus samen een huis. Misschien hadden de twee genoeg van het hotel-leven toen een dronken vrouw binnenstormde in de kamer van Justin en besloten ze daarom samen te gaan wonen.

De twee zijn stapelverliefd, dus niets houdt ze tegen. Wij zien ‘samenwonen’ als samen met je lover intrekken in een appartement, met misschien, als je heel veel mazzel hebt, een balkonnetje. Maar hé, het blijft Hollywood, dus Justin en Hailey wonen nu in een mansion van negen (!) miljoen dollar. Een flinke bak geld is dat, maar als dit je vermogen is dan voel je daar niet zoveel van.

De nieuwe Casa di Bieber

Justin heeft al een gigantisch huis in Canada, maar eentje is natuurlijk niet genoeg en daarom kocht hij een tweede. In Beverly Hills om precies te zijn, waar anders? De beelden zijn jaloersmakend, want dit is absoluut het huis van je dromen.

Welcome to “The Tropics.” Originally built in 1932 and set behind beautiful gates, this transitional gem is the ultimate in refinement, Old Hollywood glamour mixed with casual California Living. Offered at $8,995,000. Represented by Drew Fenton & David Kramer.

8,517 Likes, 243 Comments – Hilton & Hyland (@hiltonhyland) on Instagram: “Welcome to “The Tropics.” Originally built in 1932 and set behind beautiful gates, this…”

Jep, dit huis is goals. En het lijkt erop dat de twee er al zijn ingetrokken, want Hailey postte het huis op Instagram. Het is de oplettende fans opgevallen dat het huis op Hailey’s Instagram en het huis hierboven exact hetzelfde zijn, grote kans dat de twee er al wonen dus.

my favorite kinda date night :)

1.2m Likes, 8,068 Comments – Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Instagram: “my favorite kinda date night :)”

Het makelaarsbedrijf dat het huis aan de Biebers verkocht laat weten dat het huis achter hoge hekken schuilt, even zwaaien naar Biebs zit er dus niet in.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Justin en Hailey Bieber kochten een huis van negen miljoen (!) en dit is het huis van je dromen
Sluiten