Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 31 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Justin Bieber scheert z’n kop kaal en is eindelijk weer knap

De dag waarvan we dachten dat hij nooit meer zou komen is dan toch echt aangebroken: Justin Bieber is weer knap. Doe een dansje, spring een gat in de lucht of ren een rondje van blijdschap, wat je ook doet om dit heuglijke nieuws te vieren, doe het met volle overgave. Justin heeft z’n kop kaalgeschoren.

Justin Bibberrr

Hij (of Hailey) zal z’n lange lokken wel zat zijn geweest en heeft ze allemaal afgeschoren om ze in te ruilen voor een koel koppie. Biebs werd door een fan gespot in Disney World, waar hij zijn fresh haircut rockte.

Bieber-news on Twitter

Fan taken video of Justin in Orlando, Florida (October 30) https://t.co/njv5Ud5dPd

Naast bovenstaande video van de fan, debuteerde Justin zijn kale kop ook nog in een Instagram Story én daarna op Twitter. Hij zal zelf ook wel doorhebben dat dit kapsel hem een stuk beter staat, of misschien is Hailey tot hem doorgedrongen.

Justin Bieber on Twitter

Justin Bieber on Twitter

https://t.co/Ehx7cDu0Nw


Hoe dan ook, we zijn blij dat Justin de weg terug naar prettytown heeft gevonden. Wellicht dat ‘ie nu ook snel dat vlassige baardje verliest. Laten we het hopen.

LOL die foto van Justin Bieber en z’n burrito is dus hartstikke nep

Twitter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Justin Bieber scheert z’n kop kaal en is eindelijk weer knap
Sluiten