Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 19 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Justin Bieber komt met eigen kledinglijn en volgt alleen zichzelf op Instagram

Justin Bieber houdt niet van stilzitten. De zanger kiest ervoor om maar eens even de mode-industrie te betreden aangezien hij de muziekindustrie allang heeft uitgespeeld. Zijn kledinglijn ‘Drew House’ heeft officieel een eigen Instagram account, dat alleen Justin zelf volgt. Slimme marketing, Justin.

Justin Biebers kledinglijn

Wat doe je als je al zoveel nummer één albums op je naam hebt staan en op zo ongeveer elk groot festival ter wereld hebt gestaan? Je geeft je geld uit aan een ander creatief project. Tenminste, dat is wat Justin doet want hij heeft natuurlijk toch money to blow.

Justin betreedt de mode-industrie met zijn eigen kledinglijn genaamd ‘Drew House’. De Instagram pagina is al aangemaakt ondanks dat daar alleen nog maar een logo te zien is van het merk. Fun fact, het account volgt alleen Justin Bieber, wat natuurlijk een slimme zet qua marketing is.

Het account zelf heeft wel meer volgers, namelijk maar liefst 29,5 duizend, waaronder Justin Bieber en zijn vrouw Hailey Baldwin Bieber. Jep, Hailey heeft haar naam op Instagram officieel veranderd naar Hailey Bieber.

#drewhouse

19.1k Likes, 2,208 Comments – Drew House (@drewhouse) on Instagram: “#drewhouse”

Over ‘Drew House’

De naam van het merk is natuurlijk Justins middelste naam, maar verder is er nog vrij weinig bekend. Wel hebben we de zanger vaak gezien in de kleding van Drew House, dus de grote lancering zal binnenkort wel plaatsvinden.

Er moet nog wel het een en ander gebeuren want er is ook nog geen website aangemaakt. Mocht je namelijk naar Drewhouse.com gaan, dan kom je op een website van een bed and breakfast die zo oud is dat er spontaan stof op je laptopscherm komt.

Justin Bieber kledinglijn

We hebben tot nu toe Justin gespot in de zwarte Drew House hoodie, een geel T-shirt en de gele hoodie. Verwacht dus geen high end fashion a la Issey Miyake, maar gewoon chille, casual items.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Justin Bieber scheert z’n kop kaal en is eindelijk weer knap

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Elle

Reageer op artikel:
Justin Bieber komt met eigen kledinglijn en volgt alleen zichzelf op Instagram
Sluiten