Trix Jacobs
Trix Jacobs Entertainment 21 jan 2019

Justin Bieber wil met Kylie Jenner op vakantie en nodigt zichzelf uit

Kylie jenner is lekker aan het genieten van een vakantie onder de zon. Niet alleen wij, maar ook Justin Bieber is jaloers en onderneemt actie.

De tijd vliegt voorbij: het dochtertje van Kylie Jenner is alweer bijna één jaar oud en dat moet natuurlijk gevierd worden. Samen met haar dochtertje Stormi, lover Travis Scott en beste vriendin Jordyn Woods is ze naar een paradijs gevlogen en hebben ze hun intrek genomen in een luxe villa. Met deze verschrikkelijk koude tempraturen kunnen wij alleen maar dromen van zo’n lekkere vakantie.

Droomvakantie

Het viertal is dus lekker aan het genieten van een welverdiende vakantie. Geheel in matchende outfits vertoeven ze aan het zwembad en hebben ze de tijd van hun leven. Kylie Jenner laat ons meegenieten en deelt regelmatig de mooiste foto’s op haar Instagram.

MY GIRLS??

8.5m Likes, 47.3k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “MY GIRLS??”

don’t ever wanna leave

3.5m Likes, 14.2k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “don’t ever wanna leave”

Justin Bieber wil wel mee

We moeten eerlijk toegeven dat we een beetje jaloers zijn, maar gelukkig zijn we niet de enigen. Ook Justin Bieber had graag onder een palmboom willen liggen. Onder een van de vakantiekiekjes op Instagram laat de zanger weten dat hij een bezoekje wil brengen met zijn liefje Hailey. Hij nodigt zichzelf dan ook uit en hoopt dat hij hen kan vergezellen.

Kylie Jenner Justin Bieber mee op vakantie

Dubbeldate

Kylie kon er wel om lachen en liet hem weten dat hij de volgende keer zeker welkom is: “Loll you love birds can come next time.” Dat heeft Justin dus goed voor elkaar. Wij zien een dubbeldate met de sterren wel zitten. Grote kans dat je Instagramfeed dan vol staat met jaloersmakende foto’s van de tortelduifjes.

Lucky Justin, misschien mogen wij ook wel mee als we onszelf uitnodigen. Fingers crossed.

LOL – Kylie Jenners reactie op ‘het ei’ is precies wat je ervan verwacht

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Justin Bieber wil met Kylie Jenner op vakantie en nodigt zichzelf uit
Sluiten