Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 20 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

H&M verkoopt Justin Bieber merchandise zonder toestemming: ‘DON’T BUY IT’

Zoals je misschien wel weet ligt er regelmatig Justin Bieber merchandise in de H&M-winkels, maar nu laat Justin zelf weten dat hij hier helemaal geen toestemming voor heeft gegeven. De nieuwste Justin Bieber collectie van de modeketen is volgens de zanger totale ‘trash’ en wil dat het merk zijn excuses aanbiedt.

H&M, it’s not to late now to say sorry!

H&M verkoopt Justin Bieber merchandise zonder de zangers toestemming

Justin Bieber helemaal klaar met H&M’s Justin Bieber merchandise. De 28-jarige zanger deelde gisteren op Instagram zijn frustraties met zijn fans. Zo vertelt hij dat het merk merchandise, met zijn naam, foto’s en lyrics verkoopt zonder zijn toestemming. En liet hij ook meteen weten dat hij de collectie maar niks vind.

@justinbieber

Zo zegt hij tegen zijn fans dat ze de merchandise beter niet kunnen kopen en schrijft hij: “I didn’t approve any of the merch collection that they put up at H&M .. all without my permission and approval. SMH I WOULDN’T BUY IT IF I WERE YOU.”

Hij voegde hieraan toe: “The H&M MERCH THEY MADE OF ME IS TRASH AND I DIDN’T APPROVE IT DON’T BUY IT.” 

hm.com

Tot gisteren verkocht H&M een reeks hoodies, t-shirts en tote bags met foto’s en lyrics van Justin op hun website. Hoewel de meeste producten zijn verwijderd na de berichten van Bieber, zegt een vertegenwoordiger van H&M dat Justin’s claims niet waar zijn: “As with all other licensed products and partnerships, H&M followed proper approval procedures.”

Bliebers got Justin’s back

Nadat Justin Bieber de IG-story’s had gepost, begonnen veel van zijn fans foto’s van de “trash merchandise” te delen. Zo begonnen ze het modemerk te bekritiseerden voor het verkopen van items zonder ook maar enige goedkeuring van de zanger.

Maar fans maakten het natuurlijk ook meteen hun taak om het merk via hun Instagram te bekritiseren. Zo zegt een fan: “Using Justin’s face and brand without his permission? I hope you guys get sued by him and his team!” 

Een andere fan voegt hieraan toe: “Justin called y’all out and rightfully so why are you trying to profit from him without permission… and with such an ugly collection.”

Maar niet elke fan snapt waarom Justin zo’n groot probleem heeft met de collectie… Zo zeggen verschillende fans op Twitter het volgende.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.