Justin Bieber teaset een nieuw nummer met onder anderen… Leonardo DiCaprio?

Fans waren er al langer over aan het speculeren, en nu blijkt het echt zo te zijn: Justin Bieber en Ariana Grande lanceren binnenkort samen een nieuw nummer. Maar daar blijft het niet bij. Het zijn namelijk niet alleen deze twee artiesten die samenwerken aan een nieuwe productie, maar er komen nog tientallen anderen bij kijken, waaronder Leonardo DiCaprio… interessant.

Tijdens Coachella gingen er geruchten de ronde dat Justin Bieber en Ariana Grande werkten aan een collab. Deze geruchten werden gespekt doordat Biebs een comment op Instagram likete waarin hij werd ‘uitgedaagd’ de comment te liken, als hij en Ariana bezig waren met een collab. Bieber likete de comment en de wereld ontplofte.

I’M CRYING BEST NEWS OF 2019

3,236 Likes, 28 Comments – JUSTIN BIEBER FANS (@jdbshuman) on Instagram: “I’M CRYING BEST NEWS OF 2019”

Samenwerking met tientallen artiesten

Inmiddels heeft Justin Bieber officieel bevestigd dat er een samenwerking aankomt. En niet alleen tussen hem en Ariana Grande, maar er zijn nog tientallen celebrities die eraan meewerken. In een video op Instagram liet hij zien met wie hij samenwerkt aan de nieuwe productie, en dat zijn niet de minste namen. Halsey, Zac Brown, Brendon Urie, Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Kevin Hart, Adam Levine, Shawn Mendes, Charlie Puth, Sia, Hailee Steinfeld, Lil Jon, Rita Ora, Miguel, Katy Perry, Lil Yachy, Ed Sheeran, Meghan Trainor, Joel Embiid, Tory Lanez, John Legend, Bad Bunny, Psy, Kris Wu, the Backstreet Boys, Benny Blanco zijn een aantal namen die voorbijkomen. Da’s niet niks.

Let’s save the Earth @lildickygram . New song and video tomorrow night 🌎

1.2m Likes, 38.8k Comments – Justin Bieber (@justinbieber) on Instagram: “Let’s save the Earth @lildickygram . New song and video tomorrow night 🌎”

Wat gaat er gebeuren?

Veel weten we nog niet. Wat we te zien krijgen lijkt op een post apocalyptische wereld, maar de clip is te kort om er echt iets van te maken. De caption maakt het iets duidelijker: ‘Let’s save the Earth @lildickygram . New song and video tomorrow night 🌎’. Waarschijnlijk kunnen we dus een nummer á la We Are The World verwachten. We zijn mega benieuwd en kunnen nu al niet wachten totdat morgen wordt onthuld waar al deze celebrities samen aan hebben gewerkt.

Dit vind je ook interessant:
Beyoncé heeft fans verrast door zojuist haar nieuwe album te droppen

Reageer op artikel:
Justin Bieber teaset een nieuw nummer met onder anderen… Leonardo DiCaprio?
Sluiten