Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 23 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Alles wijst erop dat Justin Bieber en Selena Gomez weer uit elkaar zijn

We waren zelf al niet zo zeker hoe lang de relatie tussen Justin Bieber en Selena Gomez stand zou houden, maar het we de Jelena fandom mogen geloven is het uit tussen de twee. Ze zijn er zeker van. Laten even naar de bewijsstukken kijken.

Justin Bieber en zijn moeder

De afgelopen week zien we beelden van Justin op een tropische vakantie met zijn moeder, Pattie Mallette. Zij postte een foto waarin ze vol trots vertelt over haar zoon en zijn hervonden liefde voor Jezus.

Pattie schrijft onder de foto: I’m so proud of the amazing young man you are, and the young man you are becoming. None of us are perfect and never will be, […] but your genuine growing relationship with Jesus is evident in the choices you are making daily and the good “fruit” you bear.

Fans denken dat dit een clapback kan zijn naar de moeder van Selena, die de afgelopen weken zich meerdere keren negatief heeft uitgelaten over haar dochter en de keuzes die ze maakt. Ze liet weten niet blij te zijn met haar relatie met Justin, en bekritiseerde haar keuze om in een Woody Allen-film te spelen. Óf, denken fans, zou het kunnen dat Moeder Biebs haar zoon troost na een break-up.

Is dit shade naar Selena?

Volgens de fandom bevestigt één van zijn recente Insta-posts deze theorie. Op een selfie zien we hem een boom knuffelen, met het onderschrift: “Now I know what love is.” Oké, wij zien er zelf niet zo veel achter, maar anderen zijn er van overtuigd dat het een post-breakup revenge post is.

Selena is ook verdacht bezig

Selena’s acties zijn ook lichtelijk suspicious. Haar laatste Instagram-post is van twee weken geleden, wat best ongebruikelijk is voor Selena. De laatste post van Selena was bij haar ouderlijk huis. Terug gaan naar je roots is iets wat een best logische reactie kan zijn op een break-up.

Dit zijn natuurlijk allemaal theorieën van fans, maar gecombineerd met het feit dat ze al in lange tijd niet meer samen zijn gespot, zou er best een kern van waarheid in kunnen zitten. Wat denken jullie?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Alles wijst erop dat Justin Bieber en Selena Gomez weer uit elkaar zijn
Sluiten