Justin Bieber heeft iemand een tik verkocht op Coachella – met een goede reden

Kunnen we ons 2014-Justin nog herinneren? Die lachen-op-je-mugshot-Biebs? He’s back – maar dan de Robin Hoodversie. Hij verkocht tijdens het Coachella-weekend een man een mep, maar niet zonder reden.

SuperJustin

De man zou een vrouw bij haar keel hebben gegrepen en niet meer los hebben gelaten. Hij spotte de vrouw toen hij bij een feestje naar binnen liep, waarna hij zijn zelfbeheersing verloor. Hij greep haar bij de keel en liet niet meer los. Justin en zijn vrienden zagen het voorval gebeuren en riepen dat hij haar los moest laten. Daar had de man geen boodschap aan, waarna Biebs het heft in eigen handen nam. Hij gaf de man een tik en duwde hem tegen de muur zodat de vrouw kon ontvluchten. De man werd van het festivalterrein verwijderd and all was well at Coachella.

Brave Biebs

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat Bieber zijn wilde spugen-op-fans-jaren officieel achter zich heeft gelaten. Hij werd meerdere keren zo relaxed als het maar kan vastgelegd terwijl hij zich als een normale sterveling tussen het festivalpubliek begaf. Wij kunnen deze Biebs wel waarderen.

tmz

Reageer op artikel:
Justin Bieber heeft iemand een tik verkocht op Coachella – met een goede reden
Sluiten