Renée
Renée Food 6 jun 2018

Dit kaas pretpark is reden genoeg om nu echt een ticket naar Azië te boeken

Azië staat op menig bucketlist bovenaan, maar nu heb je pas écht een kneitergoede reden om te gaan. Als je gek bent op eten is Zuid-Korea voor jou in ieder geval de place to be. Daar kun je namelijk het kaas pretpark (!!!) bezoeken.

Kaas pretpark in Zuid-Korea

Kaas = life en eten is fantastisch. Alleen daarom is Azië een prachtbestemming om te bezoeken. Maar even, dat er überhaupt een kaas pretpark is, is reden nummer 1 om linea recta je vakantie te boeken. Imsil is where it’s at, want dat is de plek waar je het park kunt bezoeken.

Het is ongelofelijk dat we hier nog nooit eerder over gehoord hebben, want het kaas pretpark bestaat dus al sinds 2004. Het is hoe dan ook nooit te laat om kennis te maken. Als je geen genoeg krijgt van kaas ben je hier natuurlijk aan het juiste adres.

Wat is er in het kaas pretpark te beleven?

Misschien krijg je bij de gedachte aan het pretpark complete Walibi-vibes. Dat is het in ieder geval niet. Verwacht geen Goliath praktijken, maar wel kaas attracties, véél kaas eten en natuurlijk kun je er je eigen kaas maken.

We zouden graag zeggen dat er een fantastisch zwembad is van kaasfondue, maar da’s helaas niet waar. Man, man, man, het is natuurlijk een dróóm voor kaasfans om hier ooit heen te mogen. Zet die maar op je bucketlist.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Metro

Reageer op artikel:
Dit kaas pretpark is reden genoeg om nu echt een ticket naar Azië te boeken
Sluiten