Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 15 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Kaia Gerber date (?) met niemand minder dan Jacob Elordi en wij praten je bij

Oke, dat Kaia Gerber en Jacob Elordi met elkaar daten is geen geheim. Toch vonden wij het hoogtijd om deze fling eens met jullie te bespreken, want zeg nu eerlijk: is dit geen heerlijk stel? We begrijpen dat je wat vraagtekens hebt, want wie is de man die nu constant de hand van supermodel Kaia Gerber vasthoudt?

Kleine spoiler: hij datete eerder al met Zendaya en Joey King.

Wie is Jacob Elordi, de nieuwe liefde van Kaia Gerber?

Als de naam of het gezicht van Jacob Elordi je niet bekend voorkomt, dan heb je onder een steen geleefd. Of je hebt geen Netflix, want we kennen Jacob natuurlijk als Noah in The Kissing Booth 1 en 2. De 24-jarige acteur uit Australië werd verliefd op zijn tegenspeelster en datete tot eind 2018 met Joey King. Na de breakup filmden ze het vervolg van The Kissing Booth, dat moet ongemakkelijk zijn geweest.

Ook speelde Jacob de rol van Nate in Europhia, waarna hij datete met Zendaya, die ook in de serie speelde. Jacob heeft een dingetje voor tegenspelers, dus. De twee hielden hun date-leven erg privé, waardoor we niet veel juice hebben over hen. Wat we wél weten is dat eerder deze zomer er een einde kwam aan de romance.

Back to Kaia Gerber, want daar gaat hij nu mee. De drie dames hebben wel één ding gemeen: ze zijn allemaal door Jacob meegenomen naar hetzelfde marktje New York. Origineel, Jacob.

Wordt dit het nieuwe celebkoppel?

Jacob en Kaia kennen elkaar via gemeenschappelijke vriend Tommy Dorfman. Jep, de 13 Reasons Why acteur. Sindsdien spenderen de twee veel tijd samen en het ziet er cosy uit. Dit is hun derde date in korte tijd, want de twee zijn al eerder gespot tijdens een date in het park en bij restaurant Nobu, in Malibu.

Een bron uit de cirkel van Kaia zegt dat ze twee het heel leuk hebben samen en dat er zeker interesse is, maar dat Kaia ook wil genieten van haar vrijgezelle leven. Wij zijn benieuwd waar dit naartoe gaat…

Grazia DailyElle

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kaia Gerber date (?) met niemand minder dan Jacob Elordi en wij praten je bij
Sluiten