Emma Plasmans
Emma Plasmans Love & Life 7 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Altijd al willen kamperen met alpaca’s? Dit is je kans!

Langzaamaan kunnen we weer vakantieplannen maken. Heb je nog geen plannen gemaakt en ben je nog volop op zoek naar inspiratie nodig? Zoek dan niet verder. Wij hebben iets geweldigs voor je: kamperen met alpaca’s. Leuker dan dit bestaat niet, geloof ons.

Altijd al eens willen slapen tussen de alpaca’s? Dan is dit je kans.

Kamperen met Alpaca’s

Alpaca’s zijn geweldig. Ten eerste omdat ze natuurlijk superknuffelig, wollig en cute zijn, maar óók omdat je er heel veel leuke dingen mee kunt doen. Denk aan midgetgolfen tussen de alpaca’s of wat dacht je van een uitgebreide wandeling met die schattige beestjes?

Alpaca’s zijn in vele opties your best friend. Maar wist je wel dat je ook met alpaca’s kunt kamperen? Op slechts 1 km van het Belgische Haacht ligt dit weiland waarin je mag kamperen met je tent of caravan. Tussen de alpaca’s, jawel.

Tussen de dieren

Sterker nog, je kampeert niet alleen tussen de wollige alpaca’s, er zijn ook kippen, pauwen en schapen aanwezig op het mooie natuurterrein.

Hoe je vakantiedag eruitziet? Als de hemel. In de ochtend start je de dag met een heerlijk vers kopje koffie (das al fijn). Daarna mag je helpen met het voeren en natuurlijk knuffelen van de lieve alpaca’s.

Wanneer je uitgeknuffeld bent, is er ook nog genoeg leuks te doen in de buurt. Je bent 10 km verwijderd van Leuven waar je heel veel leuke winkeltjes (hallo Belgische modemerken), restaurants en veel gezellige terrasjes op bijvoorbeeld de Oude Markt kunt vinden.

Back to the nature

De laatste tijd merken is kamperen in de natuur weer helemaal in. Niets fijner dan in de zomer lekker de natuur in gaan. Zeg nou zelf, de natuur is toch dé perfecte detox van het drukke dagelijkse leven wat langzaamaan weer terugkomt?

Op Campspace kun jij onder andere je kampeervakantie met alpaca’s boeken, maar als dieren nou toch niet helemaal je beste vriend zijn, zijn er nog talloze andere opties. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos.

Lees ook: Vakantie in eigen land – 7 leuke staycation AirBnB plekjes in Nederland

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Altijd al willen kamperen met alpaca’s? Dit is je kans!
Sluiten