Renée
Renée Love & Life 7 sep 2017

Kan jij de leeftijden van deze mensen raden? Wij faalden grandioos

Het gebeurt ons allemaal wel eens: we halen nog even een flesje wijn of sixpack bier bij de supermarkt voor een gezellige avond. Terwijl we lastig staan te doen met de rest van de boodschappen, worden we ook nog eens naar onze ID gevraagd. Ja, dat hadden we eigenlijk wel kunnen zien aankomen.

In supermarkten is het nou eenmaal de afspraak dat je tot en met je 25ste om je ID wordt gevraagd en dat is eigenlijk een supergoede zet. Want zeg eens eerlijk: hoe vaak spot jij wel niet een 17-jarig meisje op Instagram dat mákkelijk voor 22 had door kunnen gaan? Of misschien wel ouder?

Het is eigenlijk supereenvoudig om deze momenten te voorkomen. Hoe? Door gewoon direct even je ID te tonen bij aankomst bij de kassa. Kan je daarna weer lekker verder met het inpakken van je spullen én voorkom je mogelijk ongemakkelijke momenten. Daarnaast kom je stukken zelfverzekerder over, want jij weet hoe het werkt.

Doe jij mee met het raden van de leeftijden van onderstaande tieners en twintigers?

Wij vonden het toch een tikkie moeilijker dan we hadden verwacht…

[WPK_QUIZ id=”403392″]

Eerlijk: we snappen nu een stuk beter waarom we alsnog onze ID moeten tonen, ook al zijn we boven de 18. Zeker als caissière is het lastig om de hele dag te moeten raden hoe oud mensen zijn. Als je je ID bij de hand houdt, is dat wel zo makkelijk en voorkom je ook nog eens gênante momenten.

In opdracht van Rijksoverheid

Reageer op artikel:
Kan jij de leeftijden van deze mensen raden? Wij faalden grandioos
Sluiten