Renée
Renée Love & Life 8 mrt 2016

Kan jij het geloven? Deze 2 meisjes zijn géén tweeling

Het meisje uit Tacoma, Washington kwam al binnen een week terecht bij de Australische Amber, een 22-jarig meisje uit Perth, op zo’n 16.000 km afstand. Recent besloten ze elkaar op te zoeken in Los Angeles, samen met hun vriendjes en kwamen ze erachter opvallend veel met elkaar gemeen te hebben – ook buiten hun looks om.

De oorspronkelijke foto voor de zoektocht:

Zo zijn ze beiden in hetzelfde jaar afgestudeerd van high school en beauty school en blijken ze allebei van moederskant Australisch bloed te hebben. Tevens hebben ze opvallend veel dezelfde trekjes en exact dezelfde kleur en vorm ogen. Amber: ‘After Maddy matched with me I received an email from Twin Strangers, and as the photo loaded of Maddy’s face I actually thought it was my face at first.’

De ontmoeting:

Na een tijdje te hebben gechat op Facebook, voelde het voor de meiden al alsof ze elkaar jaren kenden, echter was Amber toch een beetje nerveus of ze in het echt ook zo veel op elkaar zouden lijken. Dit bleek na de ontmoeting in L.A. toch echt zo te zijn en alles voelde heel natuurlijk toen ze elkaar eindelijk in levende lijve spotten.

Na een gezamenlijke sessie in de kappersstoel:

Amber: ‘We both had similar mannerisms that we didn’t even notice until other people pointed them out. We’d be sitting or standing in the same exact position or do something at the same time. It was very bizarre.’ Ook het vriendje van Maddy, Tito, was in shock: ‘Tito was actually pretty shocked to see just how much Amber and I did look alike in person.’

De toerist uithangen in L.A:

Voor de show Nightline werden ze gevolgd door Los Angeles en kregen ze de kans om hun DNA te laten testen, echter bleken er daar (helaas) geen overeenkomsten in te vinden te zijn.

Reageer op artikel:
Kan jij het geloven? Deze 2 meisjes zijn géén tweeling
Sluiten